God kveld, kjære dere...

Da har jeg fått hjem lille Pippi med et ben mindre. Det gikk ikke å redde. Yorkshire Terriere har så dårlig beinbygning og det ville bare ikke gro. I to timer i dag kjempet vår flinke dyrlege for henne, men til ingen nytte. Eneste utvei var å amputere.


Det var uhyggelig å få henne i fanget. Såret er ikke bandasjert, og jeg var livredd for å komme bort i det. Hun peip og var helt utafor, og da hjalp det ikke at jeg begynte å ule også. Jeg har på en måte ikke sett på amputasjon som et alternativ, fikk aldri vendt meg til tanken, og nå som det er gjort aner jeg ikke hva godt jeg kan gjøre for henne. 


Viktig å ta frem et av mine favoritt leveregler nå:"Vi har vært heldige, det kunne gått mye verre"! Tross alt så kommer hun jo fortsatt til å være den sprudlende, supersnille hunden vår. Hun er lett på tå, slank og fin, så jeg garanterer at hun skal bli akkurat som før, i alle fall nesten.

Helt absurd at man skal gå så inn i en hund. Rundt meg nå har jeg en venn som kjemper sin viktigste kamp mot kreften, en annen som våker over sin datter på sykehuset og en pappa som ikke lenger mottar livstegn fra sin datter. Livet er urettferdig for dem, ikke oss, vi klarer oss fint ♥

Klem Nina

 

#hund #yorkshire #terrier

  • Skrevet: 30.09.2013  •  Kl: 20:19  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 7

ninaoglivet

Skrevet: 30.09.2013  •  Kl.20:26
Ikke alltid man kan sette perspektiver opp mot hverandre. Du har det grusomt når stakkers vofsen din har ett bein mindre, mens de andre kjemper sin kamp mot kreft m.m

Alle har det like vondt og jeg oversedner en go varm klem til både deg og lille vakre vovven <3

Mayra

Skrevet: 30.09.2013  •  Kl.20:37
Å så dumt! :( lille energikula... god bedring til henne <3

Backside

Skrevet: 30.09.2013  •  Kl.20:37
Huff... Stakkars liten! Men heldige henne som har deg!

Det er bra du er positiv, og det vil hjelpe henne også...

Ønsker deg og henne masse lykke til!:)

jonern

Skrevet: 30.09.2013  •  Kl.20:37
dakar vofsen

håper du lurer deg inn en tur innom min blogg side å legger igjen spor... da ville jeg blitt glad.

Randi Elisabeth

Skrevet: 30.09.2013  •  Kl.20:47
Stakkar lille Pippi :( Det var et trist utfall, men som du sier...det kunne godt så mye verre. Og som ninaoglivet sier, det er vanskelig å sette perspektivene opp mot hverandre. Sender en varm klem til dere og Pippi. Håper hun vil klare seg fint på tre ben ;)

Eilen - salgsblogg

Skrevet: 30.09.2013  •  Kl.21:38
Uff :/ Men ja, det kunne vært mye verre! God bedring til Pippi :)

birgitte worm

Skrevet: 01.10.2013  •  Kl.09:26
god bedring til pippi, godt hun har en familie som jer hilsner fra danmark


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits