Fyttikatta som jeg har gleda meg til at denne dagen skal komme. Operasjonen var vellykka, I'am still alive!

Har ligget på oppvåkning i fem timer nå og fått fire doser deilig smertestillende. Har vært livredd for å sovne og våkne til smerter, så dere kan tro jeg har telt luftehullene i takplatene mange ganger. Servicen på Colusseum Klinikken har vært upåklagelig. Fantastisk søte sykepleiere har stått på hode for meg hver bidige gang jeg har trengt dem.

Legen min Baardsen har vært hos meg to ganger og forklart meg alt med teskje. MR bildene var i utgangspunktet litt grumsete så jeg var litt spent på hva han egentlig ville finne. Gikk inn via halsen. Dyttet vekk spiserøret, ganske utrolig egentlig. Nå kan jeg slappe av for han fikk gjort akkurat det han ønsket. Mellom 4 og 5 nakkevirvel har han fjernet bein som har vokst seg stort ned i nervebanen, samtidig som han har fått på plass en kloss for å stive av. Mellom 6 og 7 virvel har han også operert inn en kloss, jeg er så glad for at alt gikk som planlagt.

Jeg spurte hva årsaken kan ha vært. Hvorfor har ting blitt så ille, for han mente disse slitasjene ikke burda ha oppstått før om flere tiår, men det hadde han ingen god forklaring på. Sabla skummelt altså.

Nå begynner den store utfordringen! Seks uker med total ro. Herrejemini, hvordan er det mulig?! Seks uker! Sist jeg var hos legen og planla dette sa han tre uker, som jeg synes var lenge nok, men nå har han dobla det, phuuuuuu. Ikke se opp, ned eller til siden...holde meg helt i ro ja. Gi meg styrke!

Min kjære skulle dratt offshore i morgen, men det går jo ikke. Trist sånn før jul, men dette var umulig å planlegge annerledes. Får se på det som årets beste julegave, kan ikke klage nå.

Nå har Pippi og jeg funnet sofakroken. Her skal vi leve og her skal vi bo i mange, mange dager nå. Deilig å være hjemme, føler på meg at dette er begynnelsen på noe nytt og godt.

Klem Nina

  • Skrevet: 16.10.2013  •  Kl: 16:15  •  Kategori: Helse  •  Kommentarer: 5

karenmarenmette

Skrevet: 16.10.2013  •  Kl.16:29
Lykke, lykke til :) Blir vel masse artig blogging på deg no framover då :) det gledar eg meg til ! Alltid artig å lese det du skriv, viser, fortel om.. God bedring so lenge !

Nina Sprell Levende

Skrevet: 16.10.2013  •  Kl.16:34
karenmarenmette: Takk, skjønne du! Ja, nå er det ikke mye annet å gjøre, men klager ikke :-)

Jorun Rødland

Skrevet: 16.10.2013  •  Kl.18:05
Så bra at operasjonen var vellyket, Nina <3 Prøv å ta det med ro, da! (Sikkert like lett for deg som for meg, he he) Masse gode bedring til deg! Klem :)

Randi Elisabeth

Skrevet: 16.10.2013  •  Kl.18:14
Du er tøff du Nina. Håper rekonvalensen går bra og at helsa blir bra etter dette, det fortjener du. Jeg har selv hatt to operasjoner på Colosseum og de er som du sier bare kjempe flotte der :) Mange goe klemmer til deg vennen ;)

Irene

Skrevet: 16.10.2013  •  Kl.19:35
Veldig glad for at alt gikk bra. God bedring, og hold deg i ro :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits