Da var det helg igjen jo! Jeg er så lykkelig over at dagen i dag er bedre enn i går. Det betyr nemlig at det går fremover. Litt furten når vi skulle legge oss i går, for jeg er ikke vant til å gjøre "ingenting". Dagene gir ingen mening, jeg føler meg til bry og vil forte meg med å bli frisk og rask igjen. Hmmm, vet jo at det ikke fungerer sånn. Helt umulig å bevege seg så "Nina Sprell Levende" passer ikke akkurat i disse dager. Jeg vil, jeg vil, men får det ikke til! Godt jeg har dere da. Helt utrolig å vite at man har så mange med seg ♥


Hahaha, ikke mye glamour rundt denne dama for tiden! Her har dere meg rett etter dusjen i dag. Dette var det beste bilde av 20, og det sier vel sitt. Opphovna og fæl, med brannsår i panna. Lurte fælt på hvordan det hadde oppstått under operasjonen. Var visst en elektrode de hadde limt fast, midt i fleisen. 


Noen dager til nå på denne gode mixen, så er jeg god som ny. 


Har det skikkelig koselig rundt meg nå, med masse blomster og stearinlys. Nye filmer kom i posten i går også, så tiden går på et vis.


Beste Pippiluska holder meg med selskap, hun viker ikke fra min side. Helt utrolig hvor mye en slik liten krabat kan gi en av kjærlighet. 


Verden står ikke stille selv om jeg gjør det. I kveld kunne jeg vært på to kjekke plasser. "Networking with Champagne & Cotails in hand" har fine Elisabeth og Sue arrangert to ganger før og i kveld skulle jeg ha vært der igjen. Elsker dette engasjementet. Kun for damer, skikkelig moro! Sammen i finstasen samles vi. Spiser, drikker og snakker høl i hue på hverandre, samtidig som overskuddet går til en god sak. Denne gangen "Hjertet ditt". Visste du at hjerte- og karsykdommer, sammen med kreft, er de to viktigste dødsårskane i Norge i dag? Skummelt som bare f..., få det opp og frem, les mer om det her! Jentene får klare seg uten meg denne gangen, kommer heller sterkere tilbake neste gang.I tillegg er det Me&i klesparty hjemme hos min kjære Simone. Elsker de to gangene i året hvor vi kan samles rundt disse fargeglade klærne både til voksne og barn. Kanskje jeg kan få lurt meg med via Facetime? Bjørn Erik hadde nok helst sett at lommeboka fikk hvile nå som han er barnevakt for meg og ikke på jobb, men tenkt om jeg går glipp av noe?

Uansett dere, her går det fremover. Jeg er i gode hender, blir passa på som selveste dronninga.

Ha en riktig god helg, ta vare på deg selv og de rundt deg.

Klem Nina

 

 .
  • Skrevet: 18.10.2013  •  Kl: 12:43  •  Kategori: Helse  •  Kommentarer: 13

Geriatriks

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.12:54
Man skal alltid ta seg tid til å bli frisk vettu :)

Simone

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.12:57
Eg har kjøpt Croods så me kan se den synkront sammen ;)

God, god bedring skjønne deg, så facetimes me 😜

Nina Sprell Levende

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.13:09
Simone: Åhhhh, filmen er så genial. Ler meg i hjel, eller humrer inne meg, hvis ikke gjør det vondt:-)
Får se om Bjørn Erik vil hjelpe meg senere med å komme meg på Facetimes...

Nina Sprell Levende

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.13:10
Geriatriks: Ja, men av og til fryktelig kjedelig. Seks uker er veldig lenge...

karenmarenmette

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.13:27
Lang tid med seks veker ja.. Men, men. kanskje du etterkvart finn på noko godt å bruke tida på etterkvart som du kjem deg litt og litt.. finne roa er ikkje lett, når den er påtvinga. Ønskar deg ein god dag idag, iallefall. Håpar at det blir mindre og midnre vondt og at operasjonen viser seg å vere vellykka.. Klem og goood heeelg !!

Nina Sprell Levende

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.13:31
karenmarenmette: Har funnet ut at jeg har mange timer med påskekrim jeg ennå ikke har sett. God, gammaldags engelsk krim, elsker det.

Krysser fingrene for at alt har godt bra, må jo det! God helg, og klem tilbake!

karenmarenmette

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.13:59
Det elskar eg også. Eg er skikkeleg gammeldags og elskar Ms Marple og Poirot :) PD.James sine er også god.. Kos deg !

Jeanette

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.14:50
God bedring :)

Line

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.15:18
Komme te å savna deg i kveld:)

ninaoglivet

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.18:19
Masse god bedring til deg vakra! Men BTW hvor er den vasen kjøpt? Megakul!!! Vil ha :)

Klem

Nina Sprell Levende

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.18:47
ninaoglivet: Tusen takk Nina!
Poul Pava vasene mine får du kjøpt overalt. På Kitchen eller på nettet. Har blitt så glade i den serien og vurderer masse annet i den også:-)
http://www.glassoginterior.no/produkter/serviser/aida-serviser/aida-poul-pava-be-friends.html?gclid=CMj2gNHqoLoCFcF2cAodLmcATg

Elise

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.20:06
Gratulerer med plass på topplisten på blogg.no!

ninaoglivet

Skrevet: 18.10.2013  •  Kl.21:33
thanx :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits