I dag har jeg kost meg! Møtte Simone og Anne Mai til lunsj for deretter og snoke rundt i forskjellige butikker i byen. Timen innom Fretex, var et av høydepunktene. Klærne der tok oss med på en runddans av mimring tilbake til barneårene. Helt utrolig hva folk har tatt vare på i så mange år, fantastisk.

Men møtet oss damene i mellom i dag hadde en misjon. Snart er det jo #Musember og for noen dager siden satt vi å tenkte tilbake på fjoråret hvor det hele startet. Først som en intern spøk, men som rask ble satt ut i livet og som ble en kjempesuksess. Vi er vel alle enige om at dette er stort. Ikke minst stort av Simone som igjen tar opp tråden og kjører på i år som i fjor. "Kanskje det er på denne måten jeg kan lage spror etter meg som menneske", sa hun en dag. Fine Simone legger nok igjen positive merkbare spor etter seg uansett #Musember eller ikke, men ideén om å forevige Musember-logoen ble i dag gjennomført.

Derfor tok vi turen innom Leading Light Stavanger i dag. De var nemlig villige til å merke vår kjære ildsjel forever. 


Anders tok vel i mot oss, og sørget for at vi damene fant oss godt til rette i salongen.Så var det bare å hoppe i det da. No way back!


Plasseringen er selvfølgelig ingen tilfeldighet.


Så flott atte, og for alltid et minne på det fantastiske engasjementet Simone går så inn i med kropp og sjel ♥

Som tidligere nevnt HER, starter #Musember opp 1. desember. Vi oppfordrer oss jenter i mellom til å la "busken" gro nedentil frem til juleaften. Men for all del dere, DET er en privatsak og opp til hver enkel å gjennomføre. Uansett, ved å støtte saken, kan man bestille en søt muserefleks på musember@online.no. Minstepris er 50,- som settes inn på et kontonummer man får oppgitt med refleksen.

I år har jeg kjøpt reflekser som vil bli lagt ved jentenes julegaver. I tillegg har jeg bestilt "muse"-sjekk, for det er jo vel så viktig. Dette tror jeg på, og jeg gleder meg til å følge saken.

Klem Nina

 

 

  • Skrevet: 28.11.2013  •  Kl: 19:59  •  Kategori: Musember  •  Kommentarer: 4

Randi Elisabeth

Skrevet: 28.11.2013  •  Kl.21:03
Hi hi, fantastisk :) Nå skal jeg bestille reflekser, og jeg har "reklamert" for musember ;) Godt og se at du har kost deg i dag <3

Linn Therese

Skrevet: 28.11.2013  •  Kl.21:06
Goood torsdagskveld kjære du! Jeg tenkte å komme med en liten tilbakemelding fra meg som leser. Jeg har nemlig lest bloggen din lenge, men jeg må innrømme at jeg ikke alltid er like flink til å kommentere, men fra nå av skal jeg virkelig prøve å bli flinkere! Det er jo ingenting som er kjekkere enn å få kommentarer med tilbakemeldinger på all den jobben vi legger ned på disse bloggene :-)

ØNSKER DEG SOM SAGT EN NYDELIG TORSDAG VIDERE!!

Nina Sprell Levende

Skrevet: 29.11.2013  •  Kl.08:21
Linn Therese: Tusen takk Linn Therese! Alltid koselig med tilbakemeldinger :-)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 29.11.2013  •  Kl.08:22
Randi Elisabeth: Så bra, Randi! Ikke bare går det til en god sak, søte er de også:-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits