Good times…

 

Hvordan har dere det, fine lesere? Får dere gjort litt juleforberedelser hver dag? 

Jeg tar ting som det kommer. Stresser ikke, for tiden skal jo nytes. Vet at jeg uansett kommer til å bli ferdig i god tid som vanlig. 

Nå er det syv uker siden nakkeoperasjonen, jeg kan kjøre bil igjen og ting begynner sakte men sikkert å ordne seg. Litt vanskelig å definere hvorvidt jeg er mye bedre eller om smertene har forandret seg. Tar ikke de strabisiøse takene riktig ennå, utfordrer ikke skjebnen. Litt tidlig.

Uansett, det er viktig å leve, sette pris på hverdagen, og i går var akkurat en sånn dag som setter spor. Var invitert til koselig “dynetrekte risengrød”, og det er så mye koseligere å dra hjem til folk enn disse stam-kaféene vi stadig møtes på. 


Vel, det var ikke akkurat sånn det var da. Litt bordmanerer har jeg…



Vertinnen vår hadde forresten en merkelig grøt-variant. Hun foretrakk å spise med kokt egg på og rosiner. Vi måtte alle selvfølgelig også forsøke det, kun et par biter, men tror jeg holder meg til den gode gamle tradisjonen…nemlig uten. Smakte egentlig ikke store forskjellen, men ble litt “Too Much for Me”. 

Gode og mette i magen forflyttet vi oss til den kjempekoselig julestuen og inntok kaffe og kaker i skikkelig “Gossip girl-style”. Vi har jo blitt så “voksne” vi damene” nå, og det skjer mye rundt oss. Det ble noen deilige timer med tatling.




P
lutselig hadde tiden flydd i fra oss og mamma-pliktene kallet. Med kropp og sjel fylt opp av latter og girl-talk, dro jeg hjem med fornyet energi og happiness. Ble jo så inspirert av hvor flott det var pyntet i huset der også, så i dag skal jeg nok få ting på stell her hjemme også.

Klem Nina

6 kommentarer
    1. Det var en veeeeeldig spesiel måte å spise grøt på 🙂
      Fortrekker nok den vanlige varianten jeg også 😀
      Kos deg i juleforberedelser 😀

    2. Flott bilde av flott dame 🙂 ellers var alle koselige bilder.
      Oi grøt med egg? Tror ikke jeg hadde turd å smake på den. Men ser nå ut som dere har hatt det koselig sammen hvertfall 🙂
      Det meste av juleforberedelsene er jeg vel ferdig med. Men vi har 5 bursdager i julen, blant annet fyller den ene sønnen min 20 år, så da blir det kakebaking i helgen.
      Ha en strålende dag

    3. Lisbeth Pedersen: Å tygge på eggehvite og grøt er faktisk ganske likt, men det ble for merkelig.

      Jøss 5 bursdager! Det var da voldsomt, men kjempeviktig å skille jul og bursdag, så da får du litt å henge fingrene i 🙂

      En finfin dag til deg også!

    4. Så bra at du koste deg i går. Så litt….rar ut den grøtsammensettingen hi hi, men vi er jo alle forskjellige. Jeg liket vanlig med kanel, sukker og smørøye. Men også med rød saus på 🙂 Håper du har satt deg på lading i dag til morgendagens lunsj, gleeeeeder meg 🙂

    5. ojojojo, hvilken deilige kjeks er det som er på bildet under der? 🙂 og det sjokolade greiene? kunne du lakt ut oppskrift på det ? Såååg så fristende ut

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg