Hei igjen fine lesere!

Er jeg forfengelig? Tja, noen ting er jeg vel litt i overkant opptatt av. Er livredd for tennene mine som i utgangspunktet ble konstantert syreskada for mange år siden. Rette og pene er de så absolutt ikke, men sånn passe hvite, ja det må jeg innrømme de er. Selvfølgelig har jeg juksa litt underveis, og hvordan vil jeg gjerne få dele med dere her.

Jeg røyker ikke eller drikker kaffe, men unner meg en kopp te til daglig. Da sier det seg selv at tennene etterhvert mister sin glans. For å unngå misnøyen rundt det, utfører jeg Dentasy tannbleking hjemme som kun tar 20 min. Har gjort det fire ganger siden september. Skulle selvfølgelig ha tatt før bildet den gangen, men det gjorde jeg dessverre ikke. Kanskje ikke så enkelt å se forskjellen på før og etter bildet her, men kan love dere at jeg hver gang har oppnådd ønsket resultat.

Mye morsommere å påføre seg den knallrøde Dior leppestiften nå...

Jeg har kun gjort dette en gang de gangene jeg har prøvd det, men for å oppnå ønsket resultat kan du gjerne gjenta det flere ganger.

Dentasy startpakken innholder alt du trenger og kan bestilles her. Bruk rabattkode ninasprelllevende og de gir deg 10% frem til 31.01!


Jeg sørger alltid for å pusse tenne godt og bruker tanntråd før jeg går i gang. Unngår å spise de første timene etterpå og forsøker å styre unna fargerik mat og drikke med en gang. Har aldri hatt bivirkninger og kan derfor anbefale dette på det sterkeste.


Prøv da vel!

Klem Nina

 

#Dentasy #Tannbleking

  • Skrevet: 03.01.2014  •  Kl: 12:37  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 4

Mille

Skrevet: 03.01.2014  •  Kl.12:39
Hei! Så fin blogg du har :-) elsker den! Så hadde betydd mye om du kunne stille noen spørmål på spørsmålsrunden/linkerunden<3

Kanskje din blogg blir anbefalt!

Marlene Nilsen

Skrevet: 03.01.2014  •  Kl.17:39
oii det ble bra :)

Kristine

Skrevet: 23.01.2014  •  Kl.09:00
Fin blogg:)

Lurte på en ting; er det slik at startpakken er nok til én gang - eller kan den brukes flere ganger?

Nina Sprell Levende

Skrevet: 23.01.2014  •  Kl.09:13
Kristine: Tusen takk!
Jeg har hatt min siden september, brukt den fire ganger og har fortsatt litt igjen :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits