God morgen!

Ja, her har vi akkurat innviet husets nye kjæledyr! Mille fikk eget akvarium til jul, og tror nok hun skal klare å ta vare på disse. Det er nemlig plastikkfisker som går på batteri. Svømmer rundt og rundt, setter seg fast men kommer seg løs igjen. Meget fasinerende synes snuppa vår.Skal bare rydde unna litt julestasj på rommet hennes, så skal hun få skue de fra senga si.

Nå skal vi på møte med Østerlide Barnerehabilitering. Trenger hjelp til en søknad, og håper de kan gi oss noen gode råd på veien.

Klem Nina

  • Skrevet: 03.01.2014  •  Kl: 07:34  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 2

karenmarenmette

Skrevet: 03.01.2014  •  Kl.10:26
Fine Mille.. Det kjekkaste å sjå so fornøgde barn etter jul., sjølv føler eg at eg ikkje har fått tid å få oversikt over kva eg fekk i julegåver. Hatt mykje julegjestar til overnatting heilt til i går. Har rydda vekk alt bortsett frå juletreet av jul, no. So blir kjekt med vanleg kvardag og då få like litt nærare på fine julegåver..

For eitt tilfreds smil ho har nederst der ;) herlig.. Godt å få mannen i hus igjen også kanskje? Ønskar deg ein god fredag, Nina..

mira

Skrevet: 04.01.2014  •  Kl.01:53
for nydelig jente, store vakre blå øyne hun har :) lykke med et slikt akvarium!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits