Dere kan tro vi har ei prinsesse som er hoppende glad her i huset nå? Hun har blitt invitert på fest. Juletrefest nå på søndag.

Ble kjempe overrasket når jeg fikk denne mailen;


Dette er jo midt i blinken for vår lille solstråle, og vi er så takknemlige! Nå er det nedtellinge...bare fire dager igjen, mamma! Kjolevalget er allerede tatt og jeg gleder meg til å se henne sammen med alle de andre barna. 

Tror de fleste i landet fikk med seg Ylva´s siste kamp. Vi fulgte den lille famililien i alle år og var sønderknuste den triste dagen i november, les HER. Nå skal vi få æren av å lære denne stiftelsen nærmere å kjenne. Mille har selv tilbragt uker på sykehus, skal snart inn igjen, så hun er nok ei blant mange barn som gleder seg til denne dagen.

Ønsker dere en god kveld, klem Nina

 

#sotos

  • Skrevet: 08.01.2014  •  Kl: 18:35  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 3

Hanne

Skrevet: 08.01.2014  •  Kl.19:06
Så koselig :) Det blir kjempemoro. Lykke til med forberedelsene, masse som må ordnes tenker jeg. Også så lite dager igjen :)

Hun er ei nydelig jente. Hilse og ønske henne en fin fest. Kos dere masse alle sammen :)

Veronika Lauritsen

Skrevet: 08.01.2014  •  Kl.23:05
Så koselig invitasjon :-)

Regner med Mille gleder seg kjempemasse, kos dere!

Marlene Nilsen

Skrevet: 09.01.2014  •  Kl.01:42
så gøy :) god natt !


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits