Kanskje litt for tidlig å glede seg over at det går mot lysere tider, men i dag sitter jeg uansett og kjenner på at jeg har masse å være glad for! De rundt meg har det bra, og da har jeg det også supert!

Beste nyheten er at mammaen til venninnen min Simone, ikke trengte å engste seg for kreften hun har kjempet i mot hele sommer allikevel. Nå puster jeg lettet ut! Nå kan den vonde følelsen og klumpen i magen forsvinne. Har omtrent akkurat fått den flotte dama inn i livet mitt og har planer om å ha henne rundt meg i mange, mange år til ♥


Sol i hjertet og sol i sinnet!


Thumbs up!


Nå kommer snuppeline Mille snart hjem, og siden vi fikk beholde pappsen en dag til før han skal offshore, tenkte jeg vi skulle diske opp med en skikkelig kosekveld! Lørdag midt i uka, er helt innafor i dag synes jeg.

Klem Nina

  • Skrevet: 09.01.2014  •  Kl: 15:25  •  Kategori: Venner  •  Kommentarer: 1

Ellen S Grønlund

Skrevet: 09.01.2014  •  Kl.18:51
Flotte bilder :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits