hits
Headerbilde

Ble bra allikevel...

God kveld, fininger!

I dag startet dagen med et brak! Katta som jeg trodde var ute var låst inne og hadde gjort fra seg og det hadde pinamegdø bikkja Pippi også. I tillegg snakka ikke 16-åringen til meg, så egentlig hadde jeg bare lyst til å finne senga igjen når ungene var gått på skolen.

Men DET var uaktuelt! Sakte men sikkert fikk jeg kroppen i gang, og dro til bestis Tonje. Dama kan ikke kjøre bil for tiden, er stiv som en stokk, så jeg tok henne med på en liten luftetur. Bestis har hatt bedre dager, så hun trengte en liten oppmerksomhet ♥

Nå er Mille på besøk hos en klassevenninne, Pelle har kommet hjem, og Dennis og Tonje er også på plass i sofakroken. Vi har snoka i sparegrisen til Bjørn Erik og skarpt sammen til Pizza Bakeren, jammi!
Nå må Dennis stakkars være med på TV-opptakene våre "4-stjerners middag" og "Min siste sjanse". Kanskje ikke hans favoritter, men sånn er det bare.

Klem Nina

Jammen er du flink som fikk en så positiv og fin dag ut av en sånn start! Som jeg forøvrig kjenner godt igjen fra enkelte morgener her i heimen ;)

Mona L`s verden 16.01.2014 - 21:37

Så snill du er med Tonje. Håper dere koste dere begge to :) Hvor er bildene fra? så spennende ut :)

Randi Elisabeth 16.01.2014 - 21:53

Randi Elisabeth: Det er faktisk på Kvadrat Randi. De har pussa opp det gamle spisestedet på midten, ved rulletrappene :-)

Nina Sprell Levende 16.01.2014 - 22:38Design laget av Silje Lien Design