Åhhh, herliga London!

Tusen, tusen takk for alle tilbakemeldingen på etterlysningen min i går. For et engasjement! Har ennå ikke funnet Katrine, men nå har jeg fått så mange gode råd, at jeg vet det vil lykkes. Samtidig har jeg fått fire andre henvendelser fra andre foreldre i samme situasjon. Så her høstes det frukter! Vil få nevne her i farta at vi som er foreldre av Sotos barn har en lukket gruppe på Facebook, Sotos syndrom i Norge. Det er så få av oss, så jo flere vi kan samle, jo mer kan vi lære og forstå.

Ellers var dagen überkjekk i går. Var med venninner fra morgen til kveld, men det må jeg få komme tilbake til seinere. Trenger å være mamma nå, hoppe i onepiecen og bare kose. For det er vi flinke til! Kose og snope, mens vi ser film. Har fått så mye sjokolade. Sykehusbarn var nemlig så heldige å få paller med sjokolade fra Ferrero Rocher. Selv etter at alle avdelingene hadde fått så det månnet, var det masse igjen. Sjokolade går jo ut på dato, derfor fikk vi med oss haugevis hjem. Synes ikke det var riktig av meg å sitte på alt dette selv, så jeg fordelte i mindre poser og ga til venner.


Ønsker dere alle en riktig fin lørdagskveld! Nyt og lad batteriene til den nye uka som er like rundt hjørnet.

Klem Nina

  • Skrevet: 18.01.2014  •  Kl: 15:25  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 1

Abbii

Skrevet: 18.01.2014  •  Kl.16:51
Nam sjokolade er godt, her skal vi lage hjemmelaget pizza og kose oss i kveld.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits