Ja, tenk det dere, for en lykke!

Folk i hele landet har virkelig stått på og delt innlegget jeg skrev for et par dager siden. Ble jo så fortvila da alle sporene etter jenta med det samme syndromet som datteren vår, Mille, ble sletta. 

Det første jeg gjorde var å ta kontakt med mobiloperatøren vår. "Telenor Norge Hei Nina  Vi lagrer dessverre ikke tekstmeldinger i våre systemer, så her kan vi ikke hjelpe deg noe videre. Vi håper du får tak i personen allikevel! Så da var den muligheten bare å glemme.

Meningen var å ta kontakt med sykehuset i dag, men håpet fortsatt på positiv respons siden så mange var med og hjalp. De siste dagene har bloggen min hatt nærmere 100.000 lesere, noe som er helt unormalt. Det var tydelig at folk engasjerte seg. Dypt takknemlig!

"Mille" Bilde er lånt av fotograf Signe Christine Urdal

Og vet dere hva? Utpå dagen i går kom følgende mail:


Åhhh, herliga London! Dere kan tro vi satt i spenning å venta! Og så kom meldingen vi hadde venta på:


Helt utrolig! Heiv meg på mobilen og oppretta kontakt med en gang, samtidig som jeg skreiv ned nummeret på et lurt sted. Så nå er det dobbelt lagra! Tok ikke lange tiden før jeg fikk melding av Katrine selv, med bilde: "Dette er meg Katrine". Snufs... Når jeg tenker på alt det styret dette har skapt, så må jeg innrømme at jeg fikk litt rusk i øyet. Der var hun, fine Katrine med halvlangt hår. Dere kan tro Mille ble glad ♥

Må få lov å takke alle dere der ute som har hjulpet oss. Har alltid visst at dette mediet er mektig. Så flott når det kan brukes til noe så positivt. I tillegg har jeg blitt kontaktet av tre andre foreldre med Sotos barn. Med tanke på at det kun er ca. 50 stk. registrerte tilfeller i Norge, forstår dere sikkert viktigheten av det å finne hverandre. 

Mille er litt pjusk for tiden, og vi er livredde for at den nært forestående Oslo-turen vår skal gå i vasken. Det må ikke skje, for den har hun gledet seg til i en evighet. Derfor ble det ikke noe spontant besøk slik at jentene kunne få treffes i går. Det får vi ha til gode, det skal bli moro!

Fint å kunne dele denne fine solskinnshistorien med dere.

Klem fra dypt takknemlig Nina

 

 

  • Skrevet: 20.01.2014  •  Kl: 07:28  •  Kategori: Sotos  •  Kommentarer: 12

Charlotte

Skrevet: 20.01.2014  •  Kl.07:40
Det var godt å høre :):)

ninaoglivet

Skrevet: 20.01.2014  •  Kl.08:04
Åhhh så godt å høre da :) Delte dette via facebook selv om jeg bor i Sarpsborg. Man veit jo aldri.

Klem

Navn

Skrevet: 20.01.2014  •  Kl.08:10
Fantastisk Nina 🙏❤️Så glad at det ordna seg 😃Håper Mille vil komme seg, slik at dere kan reise 😊 Blir spennende å få hørre hvordan jentene finner hverandre ❤️

rasacassandra

Skrevet: 20.01.2014  •  Kl.08:13
Glad det ordna seg ! :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 20.01.2014  •  Kl.08:19
ninaoglivet: Vi bor egentlig bare 10 minutter unna denne piken. Det tok 2 dager å nå henne takket være dere alle <3

Gerd Poppe Thorsen

Skrevet: 20.01.2014  •  Kl.08:50
Så fint Nina, sammen blir dere sterke!!! Prøvde både FaceTime og skype i helga, men ingen svar. Prøver idag igjen.. Klem fra " mor"

Lisbeth Pedersen

Skrevet: 20.01.2014  •  Kl.09:33
Å så flott at det har ordnet seg :) Håper Mille snarest bra igjen steder kan reise.

silje

Skrevet: 20.01.2014  •  Kl.10:10
Å så bra :) For en fin mandag og våkne opp til og se dette innlegget :) Håper Mille blir frisk til at dere skal reise da. Ha en dag og ei fin uke :) klem :)

Charlotte Tunes

Skrevet: 20.01.2014  •  Kl.14:53
Fantastisk <3 Godt at de sosiale mediene kan brukes til noe som er så flott og positivt som dette! :-D

The Art of Annika

Skrevet: 20.01.2014  •  Kl.18:14
Ååå så flott at du fant henne! God bedring til Mille :)

Lisbeth Myhre

Skrevet: 11.06.2014  •  Kl.16:37
Hei!

Kjenner dere til at det er en forening for Soto?

Se her http://www.frambu.no/hovedmeny/diagnoser/sotos-syndrom/forening-og/eller-kontaktperson/a4c4fdeb-54bd-4b2d-998b-8c78335cf0a3

Nina Sprell Levende

Skrevet: 12.06.2014  •  Kl.11:40
Lisbeth Myhre: Ja, vi er medlem av en lukket gruppe på Facebook som Petter Jakobsen er i. Heter Sotos syndrom i Norge og vi er i dag 48 medlemmer :-)
Her deler vi oppturer og nedturer, og mange av oss har også møtt hverandre på Frambo og privat.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits