Du skjønner du har mann offshore i lengre perioder når du må gå på posten annen hver dag og hente "crap" for han på posten. Han sitter på nett og bestiller de mest udugelige ting, og jeg klikker snart! Helt greit at det er billig stuff fra Kina, men ærlig talt.

I dag holdt jeg på å dåne, ærre mulig?! Verdens blåeste fleecepledd med armer. Fleece og fleece fru blom, mere filt tenker nå jeg. Har jeg noensinne sagt at jeg ønsker meg det? Hmmm, kanskje for 10 år siden, når jeg så det på en eller annen episode av The King of Queens, men gurimalla, tror ikke dette her falt helt i smak gutten min.


Velcome to the best gospel choir in Stavanger!

Pippi elsket det....måtte skjerpe meg å være alvorlig her, thihiiiii

Beklager Bjørn Erik, dette blir terningkast 1!


Morosomt var det i alle fall, men tviler på om det "blender" inn i stua vår...litt for blå etter min smak og muligens ikke så varm, tross alt filt ikke fleece.

Smask Nina

  • Skrevet: 22.01.2014  •  Kl: 14:19  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 4

Simone

Skrevet: 22.01.2014  •  Kl.14:30
Aaaaahahahaha

Oh happy day 😄

Få tak i ett par til, så starte me kor 😂

Nina Sprell Levende

Skrevet: 22.01.2014  •  Kl.14:32
Simone: Ehhh, nei :-)

karenmarenmette

Skrevet: 22.01.2014  •  Kl.18:03
Herreminhatt for nokre søtingar dykk er :) digg viss det hadde vore ull, pluss raudt el svart. Då hadde det vel fått eitt litt høgare terningkast..

Nina Sprell Levende

Skrevet: 22.01.2014  •  Kl.20:07
karenmarenmette: Meget spesielt det der altså! Men du, må du taste inn bokstav/tallkoder når du kommenterer her? Det er jo litt slitsomt kan jeg tenkte meg....


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits