Ja, da var vi på vei hjemover til Stavanger igjen. For en fantastisk langhelg vi jentene har hatt!

Prikken over i-en er at vi har vært så heldige som har fått bo på Clarion Hotel Royal Christiana. Du finner ikke noe mere sentralt. Du er 1 minutt fra togstasjonen, 5 sekunder fra trikken som har tatt oss til og fra alle sprella vi har vært på og 1 minutt til Oslo Spektrum hvor vi var i går. Det har heller ikke vær så dumt å bo i samme bygning som Fridays...

Vi har jo ikke vært så mye på hotellrommet, men vi har alltid satt stor pris på å komme "hjem" hit hver kveld. Mille har slengt seg ned på senga og kost seg med sin egen TV der, mens jeg har likt å sitte her hvor det faktisk også har vært en flatskjerm. Vi har med andre ord hatt det gullfint!
Takk for denne gang, fine Oslo by! Håper vi sees snart igjen.

Klem Nina

 

#clarionhotelroyalchristiania 

  • Skrevet: 27.01.2014  •  Kl: 18:04  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 1

Julegleder.blogg.no

Skrevet: 27.01.2014  •  Kl.18:42
Så koselig da :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits