Jøssenavn, for en helg!

Som de fleste vet, liker jeg å blogge i bilder. Sitter nå, litt redusert, og prøver å velge ut noen fra helgens begivenheter. Det er neimen ikke lett blant så mange fine.

Det var helt ulevelig å være ute i går. De få stakkarene som valgte å renne i bakken, kom raskt hjem igjen. Motvinden var så sterk at de letteste nesten ikke fikk fart nok til å komme seg ned. Derfor fylte afterskien seg opp ganske fort.

Flinkeste Tone Salomonsen sang, og hun tok oss med på en heidundrane fest, men først ble det litt bøll med bestisen min, Tonje ♥ 

Utrolig morsom helg, bildene taler for seg selv!

Deilig sliten nå, og har derfor krølla meg sammen på sofaen under pleddet, mens Bjørn Erik fyrer i peisen. Må leve mens vi kan, nyte hverandre og alle de herlige vennene våre.

Men Røldal er mye, mye mer enn "lått og løye". Det må jeg få lov å komme tilbake til i morgen. 

Smask Nina
#Røldal #Hordatun #alpint #afterski  • Skrevet: 02.02.2014  •  Kl: 20:06  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits