God lørdags morgen, kjære dere!

Ja, her har vi våknet opp til skikkelig drittvær. Grått, trist og det regner.  Men pyttsann, da kan vi jo bare være hjemme og inne med god samvittighet. Det er jo OL, og allerede nå er jeg dødsgira etter å ha sett Ståle ta sølv i snowboard slopestyle og Marit parkere svensken på 15 km langrenn. Nesten litt slitsomt å være så sporty fra sofakroken.

Snakk om sofakrok, se hva jeg har gjort. Trengte litt forandring og ikke minst farger. Syv nye putetrekk gjorde susen, ikke sant?

Slik så det ut før. Er jo glad i de rød putene, så jeg beholdt de på inni de nye i tilfelle jeg angrer.


Slik er det nå. Morsomt synes jeg.Mille: "For ei flott høna!"

Mille var ovelykkelig over kun å kle på seg to ting i dag. Truse og onepiece med føtter. Det betyr at han far tar med handlelisten og ordner lørdagsgodt til oss, mens vi bare kan svime rundt i huset. Det skal bakes og ordnes til besøk i kveld. Det kommer tre venninner til meg og to venner til Mille. Bjørn Erik skal på "Kvelertak" konsert med gutta-boys, så alle har noe kjekt å se frem til.


Ønsker dere alle en finfin lørdag. Finn fram snopet og gyv løs!

Klem Nina

 

  • Skrevet: 08.02.2014  •  Kl: 12:16  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 5

Nina

Skrevet: 08.02.2014  •  Kl.13:43
Herlige lørdagsplaner, deilig med sånne innekosedager :) ser ut vinduet, rimelig grått og vått, godt vi har OL;) god helg!

Nina Sprell Levende

Skrevet: 08.02.2014  •  Kl.14:11
Nina: Ja, jeg er nok litt lat til tider. Liker meg hjemme :-)
God helg tilbake!

Anne-Marthe Fredriksen

Skrevet: 08.02.2014  •  Kl.21:05
åhh hvor er den papegøye puten fra? drit kul!

Nina Sprell Levende

Skrevet: 08.02.2014  •  Kl.22:15
Anne-Marthe Fredriksen: Takk! Fra Hennes & Mauritz katalogen :-)

Pia

Skrevet: 09.02.2014  •  Kl.12:42
Her i Trondheim er det vakkert vinter, eller skal vi si vårvær. Sola skinner fra skyfri himmel, og det har den gjort lenge. Sjokk!! Jeg drar til Stavanger på fredag, og da er det vel bare å pakke ned regntøy støvler, og paraply. Hahaha. Freshe puter, det ble kjempefint. En fortsatt god helg til dere.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits