Nå skjer det igjen! Det er blitt så typisk norsk å klage. 

De samme folka som i årevis har øst ut eder og galle over NrK lisensen, er de samme folka som nå snart røsker av seg håret over all reklamen under OL sendinga. Blir dere aldri fornøyde? Har dere ikke lært fra barnsbein av at det ikke alltid går an å få i pose og sekk? Please, "zip it"!

Ta dere en pære under reklamen, rydd ut av oppvaskemaskinen, gå på do, fyll opp godteskåla...slutt å klag! 

Phuuuuu, småirritert Nina

  • Skrevet: 11.02.2014  •  Kl: 14:07  •  Kategori: Alvorspreik  •  Kommentarer: 6

siljepia

Skrevet: 11.02.2014  •  Kl.15:16
Helt enig ! Blitt mye klaging av ganske mye og egentlig av ingenting og bagateller.

Nina Sprell Levende

Skrevet: 11.02.2014  •  Kl.15:26
siljepia: Som du sier, dette er "bagateller" får ikke gjort noe med det!

Keth

Skrevet: 11.02.2014  •  Kl.16:01
Jeg er nå så glad i bildene dine jeg, friske og klare - Lurte på hvilket kamera du bruker og hvordan du klarer å få de farga effektene på et sort/hvitt bilde ??

Tuuuusen takk på forhånd Nina :-)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 11.02.2014  •  Kl.17:26
Keth: Takk, for fine ord.
Jeg har et større Canon Speilreflekskamera som jeg bruker av og til, men til daglig går jeg rundt med et lite Canon PoweShot S95. iPhone 5s duger også av og til.
Redigerer bildene mine i Picasa, men akkurat det bilde her er et gammelt bilde som jeg rett og slett ikke husker hvor jeg har tatt effektene fra.
Håper det hjelper deg litt :-)

karenmarenmette

Skrevet: 11.02.2014  •  Kl.19:40
Enig :) veldig enig.. Alltid noko å sutre over.: Vinter,; for kaldt, for lite snø, for mykje snø, for varmt, for lange pauser, for korte pauser, for ditt og for datt !!! DRitt lei slik som deg av syting.. Spes. på facebook.. Lighten up, people !!!

Navn

Skrevet: 11.02.2014  •  Kl.20:28
Ja, så sant. Vi gidder ikke se på OL, og synes at Thomas og Harald og OL blir i meste laget. Men det må da være bra at de kan tjene inn på den måten.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits