Ja, nå er det endelig vinterferie her i Stavanger også. 

Egentlig skulle Mille vært på SFO i dag, men vi ombestemte oss i siste liten. Vi går fortsatt rundt i pysjen, spiser is og koser oss foran ovnen. Deilig med en slapp av dag etter to store bursdagsfeiringer i går. 

Etter å ha vært i Sienna og Angela sin spektakulære fest på utestedet Backstage, dro vi videre til fineste Mayra. Hun er datteren til venninnen min Simone, og der hjemme var det fullt hus. 

Vi snuppene har akkurat fått hjemsendt nye kjoler fra Me&i, og måtte selvfølgelig stase oss opp i dem.  Disse fargeglade, 60-talls, retro kjolene lokker så absolutt frem vårfølelsen.

Verdens fineste Mayra, tenk 15 år allerede ♥

Elsker å være hjemme hos familien Neumann/Andersen. "Det lille huset på prærien" er så til de grader hjemmekoselig. Sjekk ut beskyttelsesplata de nylig har fått laget over komfyren. Kjenner dere igjen den yngre utgaven av Mr. Hellstrøm?


Hva gir man ei jente til 15 års dagen da? Vi ga gavekort på Stavanger Kino, og dette her. Dere som har levd like lenge som meg, husker helt sikkert den deilige duften av Jane Hellen shampoen. Husker gutta fallt pladask, thihiii. Er nok ikke verdens beste produkt for håret, men sallikatt for en duft! Er så glad for at mammaen min hjelper meg via en venninne å skaffer med dette. Once a year, er ikke farlig. 


Herlig å snoke rundt i huset med kameraet.Det var to trøtte jenter som fant senga i går kveld. Mille snakker varmt om helgens mange flotte stunder. Hele fire bursdager var hun i, og det er ikke dagligdags. 

Nå skal jeg snart til byen og fortsette på tatoverigene mine. Grugleder meg litt, for ryggen er ikke beste stedet. Godt å komme i gang i god tid før sommeren.

Snakkes, klem Nina

 

 

#meandi

 

  • Skrevet: 24.02.2014  •  Kl: 12:26  •  Kategori: Venner  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits