12 grader og sol!

I dag var jeg helt nødt til å ta med meg Pippi-luska ut i det fine vårværet. Turen gikk til Vaulen, ikke langt unna. Vi har ikke vært på de aller lengste turene i det siste, og det var en ting jeg la merke til i dag. Hun er superklar for kurs igjen! Viker ikke fra min side og følger med på hver minste lille bevelse jeg gjør.

Har aldri vært borti makan til herlig hund før. Nå høster jeg så absolutt frukter av kursene vi har gått på. Hun er noe av det fineste jeg noen gang har vært borti...når det kommer til hund altså ♥


Må nok sjekke hva Sør-Rogaland Brukshundklubb har å tilby når det nærmer seg våren. Her er det ei som lengter etter lek og moro.

Klem Nina

 

#yorkshireterrier

  • Skrevet: 25.02.2014  •  Kl: 17:11  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits