Ja, i dag skulle jeg altså begynt med Pulslys hos Avea. Dessverre så virket ikke den kostbare maskinen, den må repareres, så da må jeg vente et par uker før jeg kan ta fatt på dette igjen.

Men dyktige sykepleier Heidi kastet ikke bort tiden. Det var på tide å ta en skikkelig hudanalyse. Spennende, men også sjokkerende. Visia maskinen tar for seg lag for lag og vurderer hudens sterke og svake sider. Ved å plotte inn fødselsdatoen min, ble jeg sammenlignet med 100 andre personer i eksakt samme alder. 

Hvor stor skade på huden min hadde solen/solarium tatt? Hvor mye brune flekker hadde jeg? Røde områder, blodkar? Kviseproblemer? Porer?

Totalsummen av skadene på huden min var sjokkerende! Huden min viste seg å være utrolig svak i forhold til de andre. Den oppnådde kun 14% av den totale skåren på 100%! 

På tide å brette opp armene og ta noen reale grep!
Rynker skåret jeg høyt på med hele 97%. Hudkonsistensen var heller ikke så værst med 66%. Porer lå på 40%. Jeg var veldig spent på hva alle de unge åra med solarium hadde laget av skade, samt all solinga med babyoljen som eneste "krem". UV flekker, solflekker ytterst var på 33% med gudskjelov høyere i dypere lag med sine 63%.

Det var lett å finne "den store stygge ulven". Analysen på sprengte blodkar, bilde over og under var på 5%. Det er her Avea skal hjelpe meg i første omgang.


Disse må det jobbes med, her må jeg ty til Pulslys 2-3 ganger. Den intense varmebehandlingen ødelegger de tynne små sprengte blodkarene, og allerede etter første behandling vil jeg se forbedring. Nå ble det dessverre ikke noe av det i dag, men lover å vise dere både hvordan det fungerer og resultatene etterhvert.

Samtidig med denne behandlingen skal jeg begynne på sikkelig produkter. Tross alt er jeg dama som i årrekke har lagt meg med sminken på, men den tiden er forbi. Nå skal jeg virkelig ta meg i sammen og investere i meg selv, og jeg gleder meg. 

Ta gjerne kontakt med de dyktige og engasjerte hudpleierne/sykepleierne på Avea klinikken hvis dere lurer på noe.

 

Klem Nina

 

 

#avea

 

  • Skrevet: 26.02.2014  •  Kl: 15:12  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 2

LM

Skrevet: 26.02.2014  •  Kl.15:38
Så spennende da, gleder meg til å se resultat :D

Navn

Skrevet: 26.02.2014  •  Kl.15:49
Gosh...lurer på hvordan resultatet på mitt fjes hadde kommet ut :O Blir spennende å se hvordan du blir :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits