Hallo fininger!

Ja, da har jeg brukt litt tid på å sette meg inn i alle Obagis Zo Skin Health produktene som fikk bli med meg hjem fra Avea klinikken i går. Jeg er så glad for at Heidi tok seg så god tid til meg og gikk i gjennom alt nøye. For når jeg nå først har bestemt meg for å investere skikkelig i huden min, ja da får jeg gi alt. Egentlig ikke så vanskelig å lese brosjyren som fulgte med, men jeg er dama som må ha alt med teskje. Hvor ofte skal det brukes, i hvilken rekkefølge skal dette gjøres, hvor mye trenger jeg å ta av gangen, med varmt vann, kaldt? 

Heidi har gitt meg klar tale: "Nøkkelen til bedre hud er rens!" Et helt ukjet ord for meg, så nå er det full skjerpings. Fikk bryna meg litt i går før jeg la meg, og må innrømme at det var en fryd. Vasket meg med rens, maserete i 1 min som jeg fikk beskjed om, påførte growth factor serum etterpå og øyekrem. Tenk hvis dette her fungerer da?! Tenk hvis 3 minutters stell hver morgen og kveld, er alt som skal til? Er selvfølgelig realisitisk og vet at jeg ikke plutselig våkner opp en dag og ser 10 år yngre ut, men det hadde ikke gjort noe om ting bremsa litt. 

Nå skal jeg være flink og lære meg mer om Obagi sine produkter og bruke dem hver bidige dag, uten unnasluntringer. I tillegg skal jeg ta behandliger. Jeg skal ta i mot alle gode råd på min vei og være mottagelig for nye ting. Så blir det å ta ny hudanalyse til høsten en gang, og den bør vise forandringer til det bedre. Spennende!

Må le litt av meg selv. Har altså satt på små post-it lapper på hvert produkt for å vite hva de er og hvor ofte jeg skal bruke de. Regner jo med at dette vil være unødvendig etterhvert, men husk, dette er en helt ny verden for meg. Jeg trenger litt tid på å få inn rutinene, men regner med at siden besøkene til Avea nå blir hyppige, så minner de meg nok på hva som må gjøres.

Nå skal jeg hente lille snuppeline og ta skikkelig vinterferie. Blir byferie, men det kan bli koselig det også.

Klem Nina

 

 

#Avea

  • Skrevet: 27.02.2014  •  Kl: 14:47  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 3

Victoria Wisløff

Skrevet: 27.02.2014  •  Kl.14:56
Bare innom for å ønske deg en super torsdag :)

Navn

Skrevet: 27.02.2014  •  Kl.21:14
Jeg slurvet fælt med dette før i tiden, men da Alpnaering fikk hudpleie produkter begynte jeg å rense huden hver morgen og kveld :) Det hender jeg er så trøtt at jeg tenker jeg ikke gidder....men får dårlig samvittighet og står opp av sengen(har hent noen ganger jeg ikke har gjort det), inn på badet og renser - så legger jeg meg med god samvittighet :) Jeg har masse store porer i huden min og tør ikke tenke på hvordan det ville vært om jeg ikke hadde vært flink til å rense....

Lykke til Nina :)

Nina

Skrevet: 28.02.2014  •  Kl.12:19
Spennende prosjekt, får håpe du blir fornøyd etterhvert:) er selv en slurv..er altfor trøtt om kvelden, og sovner helst før jeg treffer senga... Burde også prøvd dette, kanskje du har satt igang noe nå ;) god vinterferie!

Klem fra Nina


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits