Åhhh, herlige fredag! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en deilig behandlig hos Avea klinikken. Det er lenge siden jeg har følt meg så fresh!

Flinkeste Jeanette har utført en real ZO Signatur Peel behandling på meg. Denne belønnigen trengte jeg virkelig nå, etter en sabla hektisk uke og en kommende fullbooka helg. Sitter nå og kjenner at huden i ansiktet smågløder, og jeg føler meg oppstramma samtidig som huden er silkemyk.

Denne behandlingen fra Obagi passet meg midt i blinket. Min "stressa" røde pigment hud, trengte sårt litt intens pleie. Denne stimulerer prossessen for cellefornyelse, demper mørke flekker samt reduserer talg og tilstoppede porer. Det var helt utrolig å kjenne hvordan død hud ble massert av, samtidig som det prikket og glødet. Dette satte skikkelig fart på blodsirkulasjonen!
Dette ga meg ny energi og giv til å ta fatt på en megent hektisk helg. Nå skal jeg bake, kremt, du hørte riktig, og tilbringe kvelden med gode venner. Bjørn Erik får besøk av sin far fra Fevik. De skal hjelpe Bjørn Erik´s søster å flytte, så jeg regner med at de har nok å ta tak i.

Nyt helgen dere! Lover å komme tilbake til dere med bakeprosjektet mitt. Vel, så sant det ikke kollapser mellom fingrene mine.

Smask Nina

 

#avea 

 

  • Skrevet: 07.03.2014  •  Kl: 15:39  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits