Snart klar for trening (rusletur), men først må jeg få si god morgen (litt seint) til dere trofaste lesere.

Jeg klarer fortsatt ikke å bli helt ferdig med helgen. Skjedde jo noe hele tiden. For dere vet, etter den magiske feiringen av Britti, dro bestis Tonje og jeg rett på Folken og TNT konsert. Da hadde vi "plinga" sjampis og cider i syv timer allerede, så dere kan tro det var ei som higa litt etter luft. Det skal jo sies at kroppen er forbaska råtten for tiden, og slike lange dager er jo ikke akkurat så veldig gunstig, MEN rockejenta i meg kan heller ikke la slike sjanser gå i fra meg.

Tony Harnell er på plass igjen bak mikrofonen, og jeg må bare innrømme at det er noe sexy dyrisk over den mannen (sorry Bjørn Erik, men det her må du tåle). I tillegg så finnes det jo ikke noe kjekkere enn rockere i åltrange sorte bukser med naglebelter, hengende kjettinger og tørkler. Det er ikke mere som skal til for at denne damma smiler fra øret til øret i alle fall.

Kan bare ikke la slike konserter glippe, det er et "must" å få det med seg. Når selveste Ronni Le Tekrø også viser seg frem, ja da er jeg solgt. Storkosa meg jeg, og det tror jeg min bedre halvdel for kvelden, Tonje, også gjorde!


Nok en helaften med verdens beste Tonje som står til gull. Etterpå ble det litt mye frem og tilbake i byen, men prinsen (Bjørn Erik) kom å redda oss! Fikk slengt oss in på Burger King, stappa i oss litt mat, og så bar det strake veien hjem. Helt perfekt!

Klem Nina

 

#TNT #Rock

  • Skrevet: 11.03.2014  •  Kl: 10:32  •  Kategori: Konserter  •  Kommentarer: 1

traust

Skrevet: 11.03.2014  •  Kl.14:58
He he he - man overlever det å være litt utmattet etter slike turer, det er rett og slett verdt det :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits