hits
Headerbilde

Den som intet våger, intet vinner...


I går var det kundekveld på Avea klinikken. Klinikken jeg har gitt helt frie tøyler, når det kommer til problemhuden min. Jeg har fortsatt en lang vei å gå, dette er ikke gjort over natta, men jeg gleder meg til resultatet. I tillegg har jeg nå også vært vitne til at andre også har fått hjelp. Sammen har vi valgt å stå frem og vise hvilke muligheter som finnes der ute, at det faktisk aldri er for seint.


Det er fortsatt tabubelagt å "jukse" med utseende sitt. Det heter seg at man skal eldes med stil og verdighet, være fornøyd med det man har fått utlevert. Man skal altså ønske slapp hud, rynker, gule tenner og dårlig syn, hjertelig velkommen, med store åpne armer. Men er egentlig virkeligheten slik? Eller "jukser" vi litt alle sammen?


Jeg har gått på antibiotika for huden min omtrent uavbrutt siden jeg var 16 år. Huden min har hatt overproduksjon av talg som ikke har villet kommet ut som vanlig kviser, men som har kapslet seg og gitt meg betennelser. Det sier seg selv at huden over flere år derfor har tatt skade av dette. Verst av alt, er alle de røde små sprengte blodårene mine, arr og store porer. Huden min ser grå ut og har mistet mye av sin elastisitet. Selvfølgelig kan noe skyldes på alderen også, men dårlig stell og ikke minst dårlig eller ingen produkter har nok også mye av skylda.


Så hvorfor skal jeg eldes naturlig, når jeg faktisk har en mulighet til å rette opp i de gamle skadene mine og samtidig foreta små inngrep som faktisk kan forebygge og stanse opp prosessen litt? Er det noe galt i det? For aller første gang så tror jeg faktisk på at dette kan fungere. Det finnes håp, og jeg er villig til å gi 100%.


Det er tøft, jeg føler meg sårbar ved å vise mitt sanne jeg. Det går på selvsikkerheten min å vise meg frem på denne måten, men tenk om det sitter noen der ute med samme problem. Hva om jeg kan hjelpe meg selv og samtidig hjelpe andre. Jeg tar sjansen...


I går var vi altså samlet på kundekveld. En stor gjeng glade damer i absolutt alle aldre. Vi ble gjort oppmerksom på hva sol gjør med huden vår, samt introdusert for sminkeserien Colorescience. Jeg var så heldig å bli sminket, og jeg gleder meg til å begynne å bruke dette til daglig. Var utrolig morsomt når jeg ble spurt om jeg hadde mye sminke på meg fra før av, om jeg brukte mye. Ehhh, ja, kremt, 4-5 lag. Til nå har det vært helt nødvendig...


Skuespiller og sanger Toni Gundersen startet kvelden med å vise oss hvordan hun på svært kort tid, kun 1 mnd, omtrent har blitt kvitt alle sine brune pigment flekker i ansiktet. Ikke bare er de på skikkelig retrett, huden i seg selv så også strammere og spenstigere ut. Hun har alltid sett smashing ut, men når vi fikk servert "før og etter bildene", ja, da gikk det et "gisp" i salen. Pigmentflekker i ansiktet etter en graviditet er helt normalt å få, men hvorfor ikke ta i mot litt enkel hjelp å få det fjerna?  
 
 


 Tenk, dette er resultatet kun etter 1 mnd! Er det ikke flott?!
 


 


 

Uff og dobbel uff, dette er altså sannheten. Og tenk dere, jeg har vært myyyyye verre.
 
 

Jeg kommer tilbake til dere senere med sminketips, må bare få lov til å sette meg skikkelig inn i det først...magi!
 
 

Dere kan tro det var godt å få på seg "maska" igjen! Litt vanskelig å se av dette bildet hvordan øyeskyggen ble, men jeg følte meg skikkelig fin. Må bare få øve meg litt på egenhånd nå, og med god hjelp fra ekspertene skal jeg nok få det til. Bruker som regel aldri øyenskygge, men tror sannelig det er på tide.


Kvelden ble avsluttet sammen med bestis, med et deilig måltid på byen før vi dro hver til sitt. Vi er begge interessert i å lære mer om hvordan vi kan bli kvitt problemhud (mest meg det da) samt forebygge og sette aldringen litt på hold. Det må da være lov å føle seg litt fjong?


Nei, nå må jeg være litt mamma igjen, har syk Mille liggende på sofaen.


Klem Nina 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprellDesign laget av Silje Lien Design