Åhhh, nå gleder jeg meg til i kveld! Huset skal fylles opp med kjære kollegaer, gamle klassevenninner og venninner generelt. Nå er det min tur til endelig å ha Me&i selskap. En skulle tro jeg hadde fått tak i det jeg trengte nå, at både lommebok og garderobeskap var "metta", men neida.

Me&i feirer 10 års jubileum og har valgt å hoste frem noen skikkelige nostalgitripper. De beskriver de nylanserte klærne, Me&i darlings,  som høye "wow"-faktor go´biter, og jeg er så til de grader enig. De som kjenner meg vet at jeg også elsker å Mille og meg opp i samme outfits, og her har jeg altså muligheten igjen, juhuuuuu!

Er ikke retro t-skjortene kule?! Kjolene må jeg bare ha!

Bjørn Erik hjalp meg med akvariumet i dag, phuuu, det er litt av en jobb, men flott når det er ferdig.


Tror vi blir 15 stykker i dag. En stor gla´gjeng hvor mange ikke har sett hverandre på lenge. Blir nok kakling på høyt nivå, regner med at taket kommer til å lette etterhvert :-)

Klem Nina

 

#meandi

  • Skrevet: 20.03.2014  •  Kl: 11:39  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 6

Myiie

Skrevet: 20.03.2014  •  Kl.11:42
For noen herlige og fargerike spisebrikker!:) Sånne har jeg lyst på også!

Nina Sprell Levende

Skrevet: 20.03.2014  •  Kl.11:50
Myiie: Kjøpt på Kitchen :-)

traust

Skrevet: 20.03.2014  •  Kl.14:04
Detta blir kos - også i slike koselige omgivelser. :-)

Benedicte Skahjem Tokvam

Skrevet: 20.03.2014  •  Kl.14:09
Ååå det hørtes kjempehyggelig ut, håper det blir en toppers kveld :-D Så utrolig fint du har det forresten, hvor har du kjøpt den pelsen du har på stolene? Vakkert! Ha en fin dag <3

Nina Sprell Levende

Skrevet: 20.03.2014  •  Kl.14:15
Benedicte Skahjem Tokvam: De er kjøpt på IKEA. Skal egentlig ligge på selve stolsete, men da legger katten seg der. Derfor henger jeg de over ryggen når de ikke er i bruk :-)

Navn

Skrevet: 20.03.2014  •  Kl.23:05
Nyyyydeligt å herligt både interiør å klær! Du e fargerik å herlige nina! Nyyyyyt kvelden:) june


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits