I går kan dere tro det var liv her! 14 prateglade jenter møttes hjemme hos meg, for å shoppe fargerike barn- og dameklær fra Me&i

Første gjest kom klokka syv og tenk det dere, den aller siste gla´jenta gikk klokka fire i natt! Skjønner dere at vi er gode på å snakke eller? 

Når jeg først har gleden av å få så mange kjekke folk på besøk, ja da er det litt ekstra stas å diske opp med noe rask og lettvint å bite i. Jeg er ingen stor kokkeline på kjøkkenet, men ostesmørbrød kan jeg og det liker alle. Skjærte fine og grove halvstekte baguetter i tynne skiver og lagde fire varianter; "godt krydra kjøttdeig med knuste tomater og ost", "pølser i karryketchup og ost", "paprika, tomat og ost", samt den originale "ketchup, sennep, løk, pølser og ost". Enklere kan det faktisk ikke bli. 

Spreke Merete og Britti stilte opp som modeller, og det ene "wow-et" etter det andre, møtte jentene. Skulle tro de hadde gjort dette før, reine supermodellene. Faktisk mye kjekkere å se klærne på noen også, enn at de bare henger på et stativ. Vår Me&i selger, Line, er bare så flink til å sette sammen de forskjellige plaggene som vi andre kanskje aldri hadde kommet på selv. 

Det jeg dessverre glemte litt underveis var å ta bilder av kalaset. Mange av jentene hadde ikke sett hverandre på lenge, og jeg ble revet med i den ene samtalen etter den andre. Tiden bare fløy avsted.Lurer på hvem som har glemt igjen denne lua her. Bjørn Erik hilser og sier den lukter godt...

I dag tikker den ene fine meldingen inn etter den andre. Det er kjekt å høre at alle koste seg i går.

Ønsker dere en riktig god helg. Nyt den og saml masse krefter og energi til den nye uka som er like rundt hjørnet.

Klem Nina

 

#meandi

 

  • Skrevet: 21.03.2014  •  Kl: 15:21  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 1

Vibbedille

Skrevet: 21.03.2014  •  Kl.15:34
Ein ting må eg bare si;

Du har det KULASTE kjøkkenet eg har

sett på lenge! FANTASTISK!!!

Klem Vibbedille ;)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits