Ja, da har jeg påbegynt vårens første ekstrembehandling. Pulslys på Avea klinikken. De røde blodkarene mine i ansiktet skal fjernes, og jeg har grugleda meg lenge. Heidi som utfører dette på meg, mente det ikke ville gjøre så vondt denne gangen, og hun hadde faktisk rett. Huden min er friskere enn for 1 år siden og tar i mot behandlingen mye bedre.

Varmen fra pulslyset går inn i blodkarene og ødelegger åreveggene, slik at de kollapser. Gjennomstrømningen av blod stoppes, og blodkarene trekker seg sammen. Vekk, vekk, i en sekk, thihiiii:-)Denne gangen kunne jeg faktisk gå ut dagen etter uten å skjems. Litt smuss rundt nesa og bittelitt hovne kinn, men ikke noe å bry seg om. Allerede i neste uke skal jeg gjennom en ny runde, og jeg ser faktisk frem til det. Ingenting å grue seg til lenger. Dette blir bra.

Har bilder av meg selv fra før jeg begynte, men tenkte jeg skulle vente med å vise dem til dere til jeg er helt ferdig og fornøyd.

Nå har tante Tonje kommet, og hele gjengen har krølla seg sammen i sofakroken. Kvelden skal nytes med god mat og masse snop, det er jo lørdag, juhuuuuu.

Dere får også kose dere, smask Nina

 

#avea

  • Skrevet: 22.03.2014  •  Kl: 18:58  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 4

prinsessen

Skrevet: 22.03.2014  •  Kl.19:01
Så gøøøy!

traust

Skrevet: 22.03.2014  •  Kl.20:07
Utrolig hva man kan gjøre, ser ut som om dette blir bra - kos deg :-)

Silje

Skrevet: 24.03.2014  •  Kl.09:10
Hei hva er prisen på dette?

Nina Sprell Levende

Skrevet: 24.03.2014  •  Kl.09:59
Silje: Ta kontakt med Avea klinikken. Jeg er midt oppi flere ting og derfor litt usikker :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits