Åhhh, nå er tankene mine helt andre steder! Bestis Tonje og vennene våre i Oslo er nemlig snart på vei til Miami og Monster of Rock Cruise. Hjertesukk, altså! Det var bare bittelitt ugreier som gjorde at Bjørn Erik og jeg ikke klarte å henge oss med, så nå håper jeg de oppdaterer meg masse underveis. Kjør Snapchat!

På selve bursdagen min den 29. mars legger altså det nesten helt nye og spreke cruiseskipet MCS Divina fra land i Miami og setter kursen mot Bahamas. Ombord er det stappfullt med over 4000 feststemte rockere, som i løpet av et 4 dagers ellevilt tempo skal få oppleve noen av de kuleste banda jeg veit om; Quireboys, Cinderella, Ratt, Jon Corabi, Femme Fatale, Tesla, La Guns...PRICELESS!

De kommer til å ha "The best days of their lives"! Drikkebongene er allerede i lomma og det ene rocka antrekket etter det andre er pakka med. Skinnjakkene skal virkelig få lufta seg! 


Gled dere!


Du får passe på jentene mine, Ronny! Eller forresten, jeg tror de klarer seg bra på egenhånd jeg :-)

Have fun!
Smask Nina
  • Skrevet: 25.03.2014  •  Kl: 20:45  •  Kategori: Ut i verden  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits