Nå er vi på tur igjen! Pelle, Bjørn Erik og myself er på vei til Manchester. Dagene som kommer vil forhåpentligvis inneholde masse "lått og løye".

Fotball, masse god mat, shopping, shopping og atter shopping står på agendaen. Når kofferten du reiser med kun veier 7 kg, da er det håp om at Visa kortet får kjørt seg.

Jysla tidlig det her, men det er jo tull å sove bort dagen. Bare å gi gass!

God helg!

Smask Nina

  • Skrevet: 28.03.2014  •  Kl: 05:33  •  Kategori: Ut i verden  •  Kommentarer: 2

karenmarenmette

Skrevet: 28.03.2014  •  Kl.16:32
Heldiggris!!! Kos deg masse med mennene i ditt liv.. Drømmetur.. Shoppe, shoppe. Akkurat no har eg ingen pengar. Blir ikkje Mette beste året på studielån heller.. So LITT misunnelig :) men unner det det masse! Kos deg! Ønskar deg ei kjempe fin helg..

Nina Sprell Levende

Skrevet: 28.03.2014  •  Kl.19:30
karenmarenmette: Alt til sin tid, det er ikke alltid vi kan gjøre akkurat som vi vil heller. Denne turen fikk Pelle i julepresang, og det passer jo så bra å reise nå siden han hadde bursdag i går og jeg i morgen. Da har vi begge litt gavepenger spm gjør at vi kan slå ut håret litt mer :-)
Ønsker deg en finfin helg!
Klem


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits