hits
Headerbilde

En rolig lørdag...

Da har snuppa og jeg kommet hjem fra byen. Ønske var stort om å få gå på kino og når mora også elsker det, var jeg ikke vanskelig å be.

Den første Rio-filmen var jo bare skjønn, og det må jeg si den andre også var. Kan anbefales på det varmenste. Sangene er fantastiske og fargespekteret er helt magiskt.
Veldig greit å velge kinoturen til i dag, en lørdag, for da ble det litt snop på minsten. Like streng med henne som mot meg selv nå, så det hadde ikke vært like kjekt å gå i morgen. Kjekt å kunne kose seg litt.

Nå blir det "Hver gang vi møtes" snart. En rolig lørdagskveld. I morgen blir det hektiskt fra morgen til kveld, så det er bare å lade opp batteriene.

Håper dere får en fin lørdagskveld.

Klem Nina

 

#rio2 #kino 

Fine dykk er, dykk to.. Herlig med kino.. For ta det til veka, då eg er supert opptatt med korkonsert denne helga.. Men mange filmar eg vil sjå.. Gledar meg til litt kinokveld til veka :) Ha ein kjempe god laurdagskveld !!

karenmarenmette 05.04.2014 - 20:48

karenmarenmette: Tusen takk, kjære du <3
Hun har blitt så vant til å gå på kino nå, har ledersagerbevis og ser absolutt alt av barnefilmer og teater med henne. Som to venninner ute på tur :-)
Klem

Nina Sprell Levende 05.04.2014 - 23:21

Så koselig med kino-date! Rio er en film jeg kunne tenke med å se også, tror den passer for alle, selv de minste barna (4-5 som mine er). Det skal definitivt sjekkes ut! Ha en god ny uke, håper den hektiske søndagen din har gått bra! :)

Kristin 06.04.2014 - 20:14

Kristin: Den passer for alle, selv de små også. Så mye fart og spenning, at de får ikke tid til å kjede seg :-)

Nina Sprell Levende 06.04.2014 - 21:07Design laget av Silje Lien Design