Enda et koselig besøk hos Avea klinikken er tilbakelagt. Nesten blitt mitt andre hjem, neida, men det er viktig å gå på oppfølgingstimer og planlegge neste skritt. Kom meg gjennom to pulslysbehandliger uten problemer, og har nå fått kontroll på de røde sprengte blodkarene og porene mine. Nå skal det jobbes med å forbedre strukturen i ansiktet mitt, fet skinnende hud, overproduksjon av talg og arrdannelser.

Nå skal jeg begynne på en Obagi A-vitamin syrebehandling, og det passer bra. Jeg skal ikke på noen festligheter de kommende helgene, Bjørn Erik er offshore, og vi har bare lokale planer i påsken. Perfekt å begynne nå, i god tid før sommeren. 

Atmosfæren i disse store, lyse, og trivlige lokalene på Forus, er til å ta og kjenne på. Jentene på klinikken er så kyndige, de har høy kompentanse og det gir trygghet. "Voksne" meg, lærer noe hver bidige gang. Ble ved en tilfeldighet fortalt at de faktisk søker folk som vil leie rom hos dem. Det være seg folk som driver med akupunktur, kiropraktor, massasje, vippe extansion, negler, kosthold, farge og stil o.l. Hvis dere kjenner noen som er interessert, så bare ta kontakt på 51 800 100.


Nå var det egentlg meningen å ha litt alenetid med en god kopp te, men Lala, katten vår, vil det annerledes. Hun har fått en rift i øret, og det bør nok sees på av en veterinær. Tror hun forstod hintet siden katteburet plutselig stod i stua. Tok henne akkurat et sekund å bestemme seg for å fyke gjennom katteluka og ut igjen. Hvorfor låste jeg den ikke? Hmmm, ja si det.

Skrives senere!

Klem Nina

 

 

#avea #obagi

  • Skrevet: 08.04.2014  •  Kl: 11:26  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits