God morgen! Litt seint det kanskje, men vi jentene går uansett fortsatt i pysj. Vi har ingenting på agendaen i dag, kun innesysler, så jeg tror vi forblir i det plagget resten av dagen. Vet jeg må en liten tur opp i butikken, men drar bare på meg en lang genser over kosedressen. Slabbedasklivet lenge leve!

Gjett hva jeg har handlet av fineste Line i dag da? Skyer fra Me&i! Åhhh, jeg elsker disse plaggene, og er så happy over at de er tilbake. Dette er nostalgi på høyt plan. Mille har allerede en t-skjorte fra gammelt av, og dere kan tro vi ble glade når vi klarte å finne matchende solhatt på Bruktmarkedet nylig. Skulle virkelig ønske de kunne lagd disse til oss voksne også...

Er de ikke nydlige? Sweatdressen er jo bare helskjønn, ikke sant?


Skyene lanseres altså i dag. Nok en nostalgitripper som fremmer 10-års jubileet. Av erfaring vet vi at disse plaggene kommer til å forsvinne rask. Bestillingen min er i alle fall sendt inn nå, og jeg storgleder meg til sommer og varmere dager, hvor snuppeline kan kles opp i disse spreke deilige fargene.

Klem Nina

 

#meandi #barneklær

 

  • Skrevet: 16.04.2014  •  Kl: 12:40  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 1

Navn

Skrevet: 16.04.2014  •  Kl.13:12
Heia

Takk søteste Nina.

Hvis noen ønsker å handle kontakt meg på:

line.pedersen@meandi.no

Eller 98238524


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits