hits
Headerbilde

Sysselsetting på gang!

I dag høljer det ned! Dumt, for det ble innedag på oss i går og føler derfor for å strekke litt på beina i dag. Om litt skal vi kle på oss godt og dra ut i stallen en tur. Tenk, vi skal få lov å hente inn hestene helt alene i dag også. Stelle dem og kose masse. 

Før den tid, har jeg fått lest masse, farga håret og til slutt ble det også tid til en sein frokostlunsj. Mille har også begynt på et stort perleprosjekt. Perfekt syssel i dette drittværet. Mille er utrolig flink til å følge bruksanvisninger. Hun elsker å bygge lego og også perle etter mønster. Dette mestrer hun perfekt. Små kunstverk i hele huset, minner oss på hvor flink hun er.

I fjor perlet hun flotte påske-egg med kylling i, samt en aldeles nydelig uro som fortsatt henger oppe. Denne gangen er det en uro med ballerinaer hun forsøker seg på. Gleder meg til å vise dere resultatet.

Litt lei kameraet på slutten her, så da var det kun dette udisiplinerte bildet jeg fikk tatt.

Gjør dere noe spennende i påsken da? 

Jeg har ennå ikke begynt å se all påskekrimmen jeg har tatt opp, så tror pinamegdø jeg skal gjøre det i dag. Det blir ingen påske uten god krim.

Klem Nina

Så fin blogg du har! Håper du koser deg masse i påsken! :) Hadde satt stoor pris på om du hadde tatt en liten titt på min blogg også ! :D

Oda Helene Hjørnevik 17.04.2014 - 13:54

WOW så fine de blir!

Ha en strålende påske videre!

prinsessen 17.04.2014 - 13:54

prinsessen: Ja, ikke som når jeg var liten. Mye mer kreativt i dag. Hjelper henne med å begynne, og så kjører hun på videre selv:-)

Kos deg videre, du også:-)

Nina Sprell Levende 17.04.2014 - 14:10

Blir samme her og, innesysler, skal så litt karse, lese bøker og slike enkle, koselige ting. Ønsker deg en.flott dag! :)

Hanne 17.04.2014 - 14:56

Så flinke du/dere er, gleder meg til å se,husket jeg å si at vi kommer på mandag??

Navn 17.04.2014 - 15:25Design laget av Silje Lien Design