Wow, dette var tidlig! Pangstart på uka, men det er bare å hoppe i det!

Er på vei til en venninne, skal møte henne i byen og ta ferja over til Tou. Vi skal på laaaaaaaang tur.

Sekken er pakka med niste, masse vann, kamera og solkrem. Solkremen fra Obagi, Oclipse-C SPF 30 har jeg med meg overalt nå, jeg tar ingen sjanser. Bruker den omtrent hver bidige dag, for i tillegg til å UVA/UVB beskytte huden min, er den en perfekt primer med litt farge. Den fungerer flott som underlag før make-up.

Visste dere at Norge topper statistikken over land med hudkreft?12-14000 nye tilfeller hvert bidige år, og oftere er det ynge jenter som rammes. Vi er lysere i huden, har mye fritid og bedre økonomi til hyppige ferier til solfylte destinasjoner. I tillegg elsker vi å bruke solarium. Jeg er den første til å rekke opp hånda når det gjelder bruk av solarium. Bodde i dem som ung jente, kjørte på med ansiktssol uten å beskytte meg. Hjelpedumeg, så dumt! Pøste på med oljer i steden for faktorbeskyttelse, rett og slett fordi jeg ikke visste bedre.


Nok et produkt fra Obagi,  Zo Skin Health som jeg så absolutt har falt for. Må igjen få takke Avea klinikken for gode råd :-)

Nei, nå må jeg løpe. Har som sagt en ferje å rekke. Skrives senere.

Klem Nina

 

#avea #solkrem #obagi #zoskinhealth

  • Skrevet: 28.04.2014  •  Kl: 07:40  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits