God morgen!

I dag trengte snuppeline en dytt i rompa for å komme i gang. Ikke alltid like lett å legge seg når kvelden fortsatt er lys ute. Når vekkerklokka ringer 6:30, hender det maskineriet i kroppen starter tregt.

Da var det morsomt å lokke med nye klær som frisker opp. I dag var det cloudy t-skjorte som fikk frem smilet. Tøff til demin bukse, ja denne likte hun. Meldt litt kjøligere vær, så en langermet genser var et must under. Skulle så ønske denne var til voksen også, hint, hint Me&i.Denne t-skjorten er fra "Me&i darlings" kolleksjonen. Kolleksjonen som hyller 10 års jubileumet. Herlige nostalgitripper som er lett å bli glad i, og vet dere hva, klokken tre i dag, slippes det flere plagg, jippi. Et fargerikt lappeskjørt med tilbakeblikk på mange da de gamle favorittene. Geisha topp med leggings blir også lansert, og jeg kan love dere at disse gla´plaggene kommer til å bli flittig brukt.


Ja, da var dagen i gang. Skal på spennende lunsjmøte senere i dag, så jeg får bare komme i gang med dagens gjøremål.

Ønsker dere alle en finfin dag!

Klem Nina

 

 

#meandi #barneklær #mammablogg


 

  • Skrevet: 30.04.2014  •  Kl: 07:54  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits