God kveld, har dere hatt en fin dag så langt?

Her hjemme er alt nesten som før. Utenom de vanlige sysslene har Dennis hatt en runde på sykehuset igjen. Stakkars gutten vår, kroppen hans er ikke mye samarbeidsvillig. Medisinene han daglig tar for magen virker ikke lenger, så nå må vi legge all vår lit til legene, og håpe de finner på noe nytt.

Ellers så var jeg på Avea klinikken i går igjen. Dette er tiden på året hvor det er enklest for meg i alle fall, å freshe meg opp før sola og sommeren kommer. Jeg har jo gjentatte ganger forklart dere hvor mye jeg sliter med huden min, og hvor stor skade den har tatt av alle problemene mine. Trodde faktisk ikke det var særlig mye som kunne gjøres, men der tok jeg feil.

Nå er ikke jeg den mest erfarne personen til å snakke om skjønnhetstips til andre, med det er vel egentlig ikke det dette handler om heller. Regner med at det er andre enn meg som også merker at alderen setter sitt preg på utseende, i hvert fall når man har passert godt over de førti. Jeg ser at media elsker å vise oss bilder av overbehandla kvinner med lepper og kinn fulle av Botox, og det tar jeg selvfølgelig sterk avstand fra. Det jeg ønsker og sikkert mange med meg, er en naturlig forbedring, og ikke minst gode råd på veien for å bevare huden sunn og frisk.

Nylig var jeg med en gjeng flotte damer på kundekveld hos Avea. Elsker disse kveldene hvor vi damene møtes for et felles mål, nemlig "å ta vare på oss selv tiden". Denne gangen ble vi vist de aller nyeste medisinske behandlingsmetodene for peeling samt  microneedling med nåler. Med disse hjelpeapparatene skapes det ny naturlig cellevekst med collagen. Med andre ord, du oppnår en hudfornyelse og en frisk oppstramming. Alle kan benytte seg av dette uansett hudtype. Du kan behandle linjer, rynker, arr, strekkmerker, akner, pigmenteringer, leverflekker og ikke minst Rosacea som jeg selv har. Jeg ble i alle fall utrolig nyskjerrig på det her, nesten "too good to be tru".

Selvfølgelig hadde jeg med meg kameraet og fulgte nøye med i timen. For hvem ønsker vel ikke å se freshere ut? Eller som meg, bruke mindre sminke, slippe å skjule alle skavankene. Jeg hører ofte at folk helst vil aldres med verdighet og at de hjertelig åpner armene for alle livslinjene som popper opp. Jeg misunner dem roen de har, den har ikke jeg funnet...enda. Selv er jeg overlykkelig for hjelpen jeg får nå, og de gode resultatene som sakte men sikkert vises. 

Har selv vært med på en behandling allerede, og gleder meg allerede til neste uke hvor jeg skal ha en ny. Over relativ kort tid, kan jeg altså oppnå forbedringer på linjene mine, og de små arrene etter utallige kviser gjennom årene. Gleder meg til å vise dere før og etter bilder. Det fine med det her er at jeg kan ta på makup allerede dagen etter, for jeg får ingen synlige reaksjoner. Veldig greit, nå som flere kjekke eventer står for tur. 

Nei, nå Mille få eg et bad før leggetid. Hun har vært på ridning og kor i dag og er litt av en slappfisk nå. 

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld, klem Nina

 

 

#avea #peeling #genosys #restylane #botox

  • Skrevet: 07.05.2014  •  Kl: 19:54  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 1

traust

Skrevet: 08.05.2014  •  Kl.14:02
Det er viktig å ta vare på seg selv - jeg har fast spadag hjemme hver søndag og da storkoser jeg meg :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits