Endelig mandag!

Vel, det er ikke så ofte jeg jubler over ukestart, men denne dagen har jeg venta på leeeeeenge. Jeg skal nemlig til København på torsdag. Langhelg med 10 spreke kvinns, og det må jo bli bra!

Sist jeg besøkte byen var i 2008. Kjærestetur med Bjørn Erik. Da bodde vi på et av de kuleste hotellene ever, Hotel Fox. Alle rommene var forskjellige, med sin egne unike smak, malt av kunstnere. Utrolig kult, hipt og ikke minst sentralt. 

Denne gangen har vi jentene leid oss en 150 kvm loftsleilighet, plass til 12 stk. Tror det blir primaballerina, for hvor morsomt er det ikke å våkne opp allemann i sammen? Åhhh som jeg gleder meg! 

Her er noen gamle shots fra 2008...


Nei, nå skal jeg faktisk gå opp i senga igjen og lese litt. Merker på hele kroppen at det har vært " lått og løye" i flere dager. Dette er den eneste dagen hvor agendaen ikke er proppfull, og det må nytes.

Ønsker dere alle en god start på uken!

Klem Nina

 

 

#København #Nyhavn #Reiselyst 

  • Skrevet: 19.05.2014  •  Kl: 08:36  •  Kategori: Ut i verden  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits