Ja, da kan jeg huke av en hel del på "to do lista" mi!

Alt har gått på skinner. Det er rart med det hvor mye som må ordnes i forveien når man skal reise bort en langhelg. For det er ikke bare meg selv det må pakkes til. Mille skal reise bort og Pelle skal også ha en del ordnet, men nå er det meste gjort.

Innimellom fikk jeg også sneket til meg en ny peeling time hos Avea Klinikken. Nå er det tredje gangen jeg har gjort det, og det begynner å bli bra nå altså. Huden er mye gjevnere, glattere og føles oppstramma ut. Begynner virkelig å komme i mål til sommeren og ikke minst til jenteturen!

Har også så vidt begynt å lete frem litt tøy fra sommergarderoben også. Prøvekjørte en av kjolene i dag, og joda, den fungerte den

Har dere like deilig vær som oss i Stavanger? Krysser fingrene om at det forblir sånn i ueksvis, DET hadde vært noe det!

Nei, da er det "dinnertime". Tre sultne fugleunger skriker fra hvert sitt rom...

God middag!

Klem Nina 

 

#Avea

  • Skrevet: 20.05.2014  •  Kl: 16:42  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 3

prinsessen

Skrevet: 20.05.2014  •  Kl.16:44
Elsket kjolen du hadde på deg idag <3

Nina Sprell Levende

Skrevet: 20.05.2014  •  Kl.16:45
prinsessen: Luftig og ledig, klemmer ikke en plass. Kjøpt på en sportsbutikk i statene i fjor :-)

silje

Skrevet: 21.05.2014  •  Kl.00:31
Veldig fin kjole og fine bilder :) God tur til københavn :) klemmer :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits