Goooooood morgen!

Ja, da har det late livet begynt. For et sjokk det var å komme over dammen og møte sommeren så til de grader. Varmen slo i mot oss på flyplassen, og vi fem jentene som ankom København først i går, jublet. Det tok i overkant 10 minutter å kjøre til leiligheten, og ei superkoselig Pamela møtte oss og innlosjerte oss i vår 150 kvm loftsleiligheten som vi skal boltre oss i helt til mandags kveld. Gurimalla, dette må jo bare bli bra!

Etter å ha kommet oss over varmesjokket, var det bare å komme seg ut og utforske nærmiljøet.  5 minutter unna ligger, Islands Brygge. For en herlig møteplass! Her satt folk i små grupper utover store gressplener og chillan. Grilla, drakk og koste seg. Her måtte jo selvfølgelig vi også slå oss ned. Valgte en koselig uterestaurant, hvor vi gofla i oss deilige burgere mens vi fikk med oss solnedgangen ♥

Deretter rusla vi rundt som skikkelig turister og følte oss skikkelig gærne siden vi åpenlyst gikk med hver vår øl i hånda. For en deilig frihet, nytelsetid! 

Her bor vi...Naboen vår...


I løpet av kvelden kom det to jenter til fra Stavanger og seinere i dag kommer de tre siste. Gleder meg til å knipe dem!

Nei nå blir det tivoli! Vi skal stå å skrape på dørene når det åpner kl. 11. Ikke pokker om vi skal gå glipp av noe. Full rulle :-)

Skrives seinere!

Ønsker dere alle en glad helg!

Klem Nina

  • Skrevet: 23.05.2014  •  Kl: 08:47  •  Kategori: Ut i verden  •  Kommentarer: 1

Navn

Skrevet: 23.05.2014  •  Kl.09:17
Fantastisk å få vera me dokkor 🎉😜😍 Galkos dokkor å gi gass 😜😘


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits