God morgen, sunshines!

Ja, da var det ny uke, og jeg kan endelig begynne nedtellingen til min kjære kommer hjem. Det er sabla lenge å ha han vekk i hele tre uker, så det er først nå jeg tillater meg å savne han. Nå er det plutselig ikke så lenge igjen ♥

Når han dro var det fortsatt vår, men nå er det sommer og sol, jippi! Snuppeline og jeg kan endelig ta frem Me&i klærne, det ene fargerike plagget etter det andre, and we love it!

Det er forøvring siste runde med rosa tupper, nå skal håret tilbake til normalen igjen. Det var moro så lenge det varte, men jeg savner å ikle meg noe rødt med rød leppestift. Det trengs nok en del vasker før det er helt ute, time will show.

Ønsker dere alle en finfin dag, brett opp armene og kjør på!

Klem Nina

 

#meandi

 

  • Skrevet: 02.06.2014  •  Kl: 07:55  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits