hits
Headerbilde

På Bru har de det fint...

God morgen, kjære lesere!

Ja, i går var det duket for atter en fin dag ute i det fri. Bjørn Erik og jeg tok sykkelen inn til byen hvor bilen vår stod parkert pga av byfesten dagen før. Tenk dere, Pippi, vår lille Yorkshire Terrier fikk være med på Harleyen for første gang, og det gikk helt greit. Hun satt godt inne i skinnjakka mi, med snuta ute og fulgte med.

Trioen tok deretter turen ut til Bru, hvor Mille var hos venninnen min Kirsten. Der brukte vi hele ettermiddagen og kvelden på å grille, bade, ro, fiske krabber, ha vannkrig, køre båt og leke med Harleyen. Ute på Bru har de det jammen fint! Bjørn Erik fikk blod på tann når han så at nabohuset til Kirsten og Asgeir var til salgs. Slettes ikke rart, for de fleste ønsker vel å bo i slike naturflotte omgivelser?

Litt sprøtt å vite at vi med denne båten kun hadde brukt 5 minutter hjem. Bor egentlig rett bak odden der, men er nødt til å kjøre rundt og bruke 35 minutter med bil...

Nok en fin dag ble det i alle fall. Fornøyde unger og voksne som fikk masse frisk luft.

Nå er vi på vei ut igjen. Endelig skal Mille få et av sommerønskene sine oppfylt, vi skal i Kongeparken. Vi skal møte venner og ha piknik der. Ungene skal få løpe til og fra som de vil, mens vi griller og nyter livet.

Ønsker dere en fin dag, skrives seinere!

Klem Nina

Så fine bilder! Herlige hunder :)

Ha en fin dag videre!

hadde vært koselig om du hadde tatt en titt på bloggen min ;)

Simona Juseviciute 09.06.2014 - 10:02

Åh, så fine bilder! og skikkelig fine hunder, hvilken raser er de? har fått hund selv nylig, er helt forelsket! hunder må være de beste dyrene<3

Benedikte Porsanger 09.06.2014 - 10:07

SOKN Nina, ikke Bru :-)

Asgeir Gordon 09.06.2014 - 11:42

Asgeir Gordon: Neimen Asgeir da, det står jo Bru på skiltet, thihiiiiii....

Nina Sprell Levende 09.06.2014 - 20:54

benediktenp: Vår lille Pippi er en Yorkshire Terrier, allergi vennelig, herlig liten krabar. Super lydig, kjempeflink. Bailey er jeg litt usikker på, men hun er også allergi vennelig. Disse hundene har ikke pels men hår, og må gjevnelig klippes :-)

Nina Sprell Levende 12.06.2014 - 11:47Design laget av Silje Lien Design