God mandags morning dere!

Nå nyter Pippi og jeg noen minutter i sofaen med sein frokost , før det braker løs. Det blir en spennende uke det her, og jeg er nødt til å sette opp tempoet hvis jeg skal få til alt.

Vi tar nemlig ungene ut av skolen fra torsdag av og setter nesa mot det blide sørland onsdag ettermiddag. Det skal pakkes for alle fire samt den trebeinte, samtidig som Bjørn Erik og jeg må få unnagjort en del kjedelige forfallende huslige ting. Må få gjort det meste før fotballkampene starter, hvis ikke er det sjanseløst.

Jeg kjenner at etterdønningene etter festen på lørdag, fortsatt sitter igjen i kroppen, men regner med at fysion kommer til å hjelpe. Uansett så kommer nye blomster og potter fra Hove Plantasjen til å lyse opp dagen min ♥Ønsker alle dere fantastiske lesere en god start på uken!

Klem Nina

 

 

  • Skrevet: 16.06.2014  •  Kl: 10:09  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 2

deveny

Skrevet: 16.06.2014  •  Kl.11:46
En god start på uken til deg også :-)

siljepia

Skrevet: 16.06.2014  •  Kl.16:33
Håper dere får en fin uke og dere må ha en fin tur , til det fine Sørlandet på onsdag :)

Håper dere får masse sol og pent vær :) Mange klemmer :) <3


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits