Jeg må bare få lov å komme med et kjempebra tips, nå i disse ferietider!

Som de fleste vet, så går jeg aldri ut døra uten solkrem. Tar alltid på faktor 30 under sminken. Utover dagen trenger jeg egentlig å friske opp beskyttelsen, men hvem liker vel å gni på et nytt lag oppå sminken? Når jeg fikk vite at Avea Klinikken´s anbefalte sminkemerke Colorescience kunne tilby solpudder med både faktor 30 og 50, ja da var jeg ikke sein med å skaffe meg et.

Et fantastisk vannfast mineralpudder med UVA og UBV solbeskyttelse, som enkelt påføres oppå hverdagssminken uten å ødelegge den. Fåes i flere farger, og passer derfor alle hudtoner. Kostet 495,- kroner og det var det første som havna i festivalbaggen min når jeg pakka. Nå kan jeg nyte dagene uten å være redd for at panna skal skinne som en lyspære utover dagen, for i morgen er det meldt sol i Halden!Juhuuu, nå sitter vi på båten fra Sandefjord til Strømstad. Nå blir det "litt" shopping, før Bjørn Erik skal slå opp teltet. Ja, det er han som står for det. Jeg får ikke lov å være i nærheten, før det er klappet og klart. "Bare sitt der å se deilig ut du, vennen min", kremt...skal jeg ta det som en fornærmelse? Neida, jeg er ganske så udugelig når det kommer til teltplugger og stenger, så jeg holder meg på avstand.

Åhhh, nå gleder jeg meg! I kveld blir høydepunktene Valentourettes og Volbeat. Bjørn Erik skal nok få med seg Kvelertak i tillegg, men da trenger ikke jeg å stå på første rad.

Ønsker dere alle en riktig god helg!

Klem Nina

  • Skrevet: 19.06.2014  •  Kl: 11:32  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 1

Linda

Skrevet: 19.06.2014  •  Kl.12:51
Kos dere i kveld på festival. Jeg skal på Tons of Rock i morra og gleder meg enormt!!! :o) Jeg gleder meg veeeeldig til Jorn på lørdagen!! Og ikke minst glam rockerne Reckless Love!! Have fun!!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits