Da var vi på plass!

Litt nervepirrende å "glemme" å kjøpe billett til Sandefjord-Strømstad ferja, særlig når dama i luka sier det er fullt. Fikk grini oss til stand-by billett, og ba til høyere makter om at noen hadde punktert på veien sånn at vi kunne få plass.

Jada, lykken var med oss, vi kom med som nest siste bil. Håper selvfølgelig ingen kom ut for noe gæli, men gurimalla så moro det var å ha litt flaks.

Dro forresten innom Nordbysenteret, for vi hadde megagod tid. Teltplassen åpner ikke før kl. 16, så det var greit å slå ihjel litt tid. Bjørn Erik graderer oss og har kjøpt en ekstra madrass, mens jeg har kjøpt lykter. Grønne lykter, og BE banner, for at skjønner ikke bæret hva vi skal med dem. Vent å se, blir så koselig så!

Ja da var jeg i gang med å gi dere korte oppdateringer fra sommerens andre festival. Nå bruker jeg mobilen, så bildekvaliteten blir så som så.

God helg!

Smask Rock'n Roll Nina

  • Skrevet: 19.06.2014  •  Kl: 15:18  •  Kategori: Konserter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits