God morgen campen!

Oioioi, i dag har vi sovet leeeenge. Man blir bare mer og mer vant til campinglivet. Etterhvert sover man seg gjennom alt av lyder. For det skjer jo alltid noe her. Det er alltid en eller annen som tar kvelden før barne-TV men som våkner opp igjen og gasser det opp når man egentlig sove.

Gårsdagen for meg var den aller beste her på Tons of Rock. Ikke musikkmessig, litt i hardeste laget, men formen var så på topp at jeg kunne holdt på en evighet. Hadde på meg to av alt, bukser, gensere og jakker. Hadde til og med skaffet meg skjerf og vanter. For er dere klar over hvor frossen man blir over å konstant gå med en iskald cider i hånda når gradestokken viser under 10 grader? Fysjameg, så kald jeg har vært til tider, men ikke i går, jeg har lært!

Det var reine gamle dager i går. Jeg fikk skikkelig Elm Street følelse, for til tider var musikken og folka akkurat de samme. Ungdomsfølelsen var der på et blunk, og når man er forelska i han som står ved siden av deg også, ja da kan man ikke ha det bedre.

Nå må jeg se å karre meg opp av madrassen, for vet dere hva? Min kjære mamma har bursdag i dag, og vi skal dra på hytta hennes og klemme henne før vi reiser hjem <3

Ønsker dere en finfin søndag!

Klem fNina

  • Skrevet: 22.06.2014  •  Kl: 10:27  •  Kategori: Konserter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits