hits
Headerbilde

Tons of Rock i bilder!

Hei, hei kjære lesere!

Ja, da har vi endelig kommet hjem igjen! Eller endelig og endelig fru Blom, jeg tror jeg kunne holdt ut i et par dager til. Merker seg savner å våkne opp til allsang på campen.

Uansett var det superdeilig å knipe på lille Mille-mor igjen, engelen vår. Jeg fikk faktisk en klem av Pelle-mann også, og det varmer et mammahjerte. Dennis ser jeg i morgen, for bilen var full-lasta med brus, Burn, snop, spareribs og snus (ja tro det eller ei) fra Sverige. Alle skal få!

Nå skal jeg komme meg i dusjen, mekke sammen litt piknikk, for så å få gjengen inn i bilen igjen. Kirsten og Asgeir har bedt oss på Sankthansfest ute på stranda hos dem.

Men se her da dere! Endelig har jeg fått gått gjennom alle de 600 bildene på kameraet. Her har dere mitt "Tons of Rock 2014" i bilder!
Jeg regner med og håper av hele mitt hjerte at "Tons of Rock" overlever i mange år fremover. Ordføreren i Halden var innom campen og snakket varmt om at dette skulle de få til, dette var stort. Så da satser vi på å få med oss enda flere venner fra Stavanger.

Ønsker dere alle en fin sankthansfeiring!

Klem Nina

 

 

#tonsofrock

 

Looks like magic!

Surt for en som bor 15 min unna ikke og komme seg dit .. men er det hverken barnevakt eller penger så får det bli neste år! ;)

Ser ut som att du hadde det digg ihvertfall! ;))

Hondjuret 23.06.2014 - 23:41

:) Turbohunken du er fotografert sammen med øverst , hva er hans navn ?

*Digger han bittelitt

Roger D 23.06.2014 - 23:48

Roger D: Stemmer det. Adrian Johannessen :-)

Nina Sprell Levende 24.06.2014 - 05:57

Hondjuret: Dette var absolutt magisk!
Dette må du legge av penger til :-)

Nina Sprell Levende 24.06.2014 - 20:13Design laget av Silje Lien Design