Ja, da var Pippi klar for avreise om 3 uker!

Rabiesvaksinen er tatt, og passet hennes derfor stemplet og godkjent. Men er det mulig å være så inn i hampen krakilsk bare man går over terskelen til veterinæren?! Den lille frøkna vår klikket jo totalt! Ble som en klatrerose og ville bare ut og hjem.

Etterhvert kom vi oss inn til dyrelegen og da toppet jo kaoset seg fullstendig. Hun peip og hylte uten at noen engang hadde forsøkt å ta på henne. Da fikk nok være nok! Holdt henne bom fast og ba den uheldige dyrelegenom å kjøre på. Over på et blunk, men gud bedre for en kamp. 

Mille klarte selvfølgelig å åpne døra ut til resepsjonen uten at jeg så det. Pippi som ikke bruker bånd var vekk på nullkommaniks men hun satte seg pent utenfor, og ventet på oss. For bare hun kommer seg ut av dørene der, er alt helt ok.


Ja, da har vi alt på stell. Rabiesvaksinen er tatt 3 uker i forveien og vi har kjøpt med oss ormkur (Drontal) som må taes i Hellas et par dager før vi reiser hjem igjen. Vet det er veterinær på den lille øya vi skal til, men garderer meg ved å ha med egen medisin som er påkrevd. Livredd for å ikke få henne med hjem til Norge. 

Aldri kjekt det her, men egentlig ganske raskt å få ordna. Gleder meg til late kveldsturer med snuppa vår på stranda nå ♥

Klem Nina

 

#hund #hundutland #yorkshireterrier #hundhellas

 

  • Skrevet: 25.06.2014  •  Kl: 11:27  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 2

minlangehistorie

Skrevet: 25.06.2014  •  Kl.22:36
Missunnelse! Håper du får en fin tur :) ha en kjempe fin sommer, kos deg :D

Linn

Skrevet: 28.06.2014  •  Kl.10:43
God tur :) Kos dere masse!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits