God kveld, eller god natt heter det vel snart...

Herrejemeni nå ble det sein blogging, men sånn er det når man er utendørs hele dagen. Var som sagt på Gamligen i dag også, klokka var nærmere åtte før vi kom inn dørene her. Da bytta jeg bare sko og kom meg ut igjen på trimrunden min rundt øya. Dere kan tro jeg ble glad når deilig løk/gulasj-suppelukt slo mot meg når jeg var ferdig. Snille Tonje hadde gjort alt klart!

Det var en del folk på Gamlingen i dag, ble fort fullt når Fiks Ferdig Ferie dukket om med flere store grupper. Men klok av erfaring så vet vi jo at de må hjem i normal tid, så vi nøt de siste timene i fred og ro.

Nei, nå må jeg være litt god venninne før det er nattinatt.

Skrives igjen i morra, kjære dere!

Klem Nina

  • Skrevet: 01.07.2014  •  Kl: 22:23  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits