Hei igjen!

Ble veldig mye kjøpekjøpe greier her i dag, men så har jeg og Mille-mor altså vært en del ærender, fått kryssa av litt på "to-do" handlelisten vår før vi reiser til Hellas om 14 dager. Ei venninne av meg som var med til København trasket byen opp og ned lekende lett i noen utrolig søte sko. De ser helt flate ut fra utsiden, men takket være en korksåle som former seg etter foten inni, ble jeg helfrelst i dag når jeg prøvde dem.

Disse skal så absolutt bli med meg i kofferten på ferien! Kjøpte to par, rød og rosa, for Madla Hud- og Fotklinikk solgte 2 for 1, og når de er såpass dyre som 800 flis per. par, ja da var jeg ikke vanskelig å be! Var forresten ei eldre dame innom butikken og skulle ha seg et par Birkenstock sandaler, men hun gikk også ut av butikken med to par Otz, thihiii, sikkert fordi jeg var så entusiastisk!Hadde egentlig lyst på de knall grønne også, men skal nok klare meg med disse...håper jeg!

Klem Nina

  • Skrevet: 02.07.2014  •  Kl: 20:20  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 3

luftebobbla

Skrevet: 02.07.2014  •  Kl.21:44
Ojj de var fine..trur du de sender i posten?

Klem luftebobbla

Britti

Skrevet: 02.07.2014  •  Kl.22:20
Jaaaaaaaaaaaaaaa 😄😄👏👏👏👏 fantastisk bra!!!

Hilsen OTZ venninnen i Spania syden ( som BARE har med seg 4 par hihi)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 03.07.2014  •  Kl.00:21
luftebobbla: Det er verdt å prøve :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits