Gooood morgen!

Ja, da er turbo-Nina i farta! Velvære og egentid er tingen før kl 11. Heidi på Avea Klinikken forstår ikke hvorfor jeg driver å samler på de få hårstråene jeg har under armene. Etter litt betenkningstid, er jeg jo helt enig. Hvorfor ikke bare få det fjernet, for alltid? Tror neppe jeg våkner opp en dag og plutselig får megalyst til å slippe ut håret. Nei, vet du hva, få det vekk! Tok 2 minutter. Jøss, hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før?!

Hadde også et stort sprengt blodkar under det ene øyet, som jeg ønsket å ta Puls-lys på. Litt skummelt når det er så nærme øyet, men det var borte på første forsøk. Magi!

Nå blir det store Stokka tur, og møte med jentene etterpå. Vi skal shoppe flere Otz sko, har fått handleliste fra venninner.
Tjobing hvor det går! 

Ønsker dere alle en finfin dag! 

Klem Nina


 

  • Skrevet: 03.07.2014  •  Kl: 09:22  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 6

luftebobbla

Skrevet: 03.07.2014  •  Kl.13:51
Weee,har sendt de Mail nå for å sjekke om de sender,må ha slike sko..

Ha en nydelig dag

Camilla

Skrevet: 03.07.2014  •  Kl.18:21
Hei nina :-)

Vet du hvor lenge dei har det kjøp 2 betal for 1 på skona? Har 2 par å finnes ikkje bedre sko.

Nina Sprell Levende

Skrevet: 03.07.2014  •  Kl.18:25
Camilla: Nei, dessverre. Men ring eller stikk innom, så fort du kan, for det begynner å minke på utvalget :-)

Camilla

Skrevet: 03.07.2014  •  Kl.19:50
Kunne jeg spørt om du kunne gjort meg en tjeneste? Å sjekka om dei hadde str igjen å jeg event kunne satt over penger til deg? Jeg bor på hommersåk men har null mulighet til å komme meg i butikken nå, men kjenner jeg har så lyst på flere av dei skona.

Nina Sprell Levende

Skrevet: 03.07.2014  •  Kl.23:43
Camilla: De legger helt sikkert av til deg:-)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 04.07.2014  •  Kl.14:45
Nina Sprell Levende: Hei igjen! De kommer til å ha dette tilbudet lenge sa de, men at de begynte å gå tomme for diverse farger og størrelser.
MEN fikk akkurat en koselig medling fra en leser om at hun hadde ringt Madla og de sendte faktisk to par til henne, kjempeservice!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits